Rustikt Utomhusbröllop I Trädgård: Rachel + Hayden

För dagens bröllopsinspiration ska vi ta oss bort till USA:s södra delstat Texas. Vi ska spana in Rachel och Haydens utomhusbröllop i en grönskande trädgård. Gården tillhör ett hus i vacker sekelskiftesstil med utsmyckade detaljer. När vi kikar på den här bildserien från fotograf Nikk Nguyen Photo får vi känslan av en avslappnad dag fylld med kärlek och glädje som brudparet får dela med sina gäster.

rustikt bröllop
bröllop rustikt
elopement i trädgård

Dova färger möter en avslappnad känsla även i brudparets look. Hayden bär en mörk kostym med smaragdgrön slips medan Rachel har en stilren klänning på sig som hon matchat med löst uppsatt hår.

trädgårdselopement

Paret valde att gifta sig här, under ett massivt träd med grenar som ramar in vigseln på ett lummigt vis. Längtar ni också lite extra efter sommarsäsongens trädgårdsbröllop när ni ser de här bilderna? Då kan vi tipsa om att spana in vår kategori för trädgårdsbröllop som är fylld av lummiga och grönskande sommarbröllop med trädgårdsvigslar.

trädgårdselopement

Hur rolig detalj är inte lampan som hänger från trädets grenar? Vi älskar när man använder sig av inomhusdekor till en utomhusplats - det blir så otroligt mysigt. Vi har sett många varianter på vigslar med utomhusrum. I det här inlägget kan ni spana in ett brudpar som dekorerat sin vigselplats med allt från mattor till ljus och vaser fyllda med buketter.

Vi måste lyfta brudens fina släp, en tvådelad variant som fästs i vardera axelband. Så vackert!

Färgpaletten som brudparet valt består egentligen bara av en färg: en mörk, varm grön nyans som kantas av vitt och svart. Hur snyggt är inte det? Den gröna kulören känns också solklar i den lövklädda trädgården. Tittar ni noga så ser ni att bruden valt att använda suckulenter istället för traditionella snittblommor. Kul!

trädgårdsbröllop rustikt

Fotograf: Nikk Nguyen Photo