Posts in Elopement
Destinationselopement: Melissa + Shane

Melissa och Shane anordnade ett intimt elopement i Tyskland på en av de vackraste platserna i de bayerska Alperna. Sjön Eibsee och den närliggande sjön Frillensee, direkt under Tysklands högsta berg. En kraftig regnskur natten innan deras bröllopsceremonin skapade en vackert mystisk och dimmig atmosfären runt sjön - men under ceremonin fanns det även solstrålar som skymtades genom molnen.

Read More
Förnyelse Av Löften: Jimi + Amanda

Talesättet “man gifter sig bara en gång” behöver inte alltid vara sanning, inte ens för de par som aldrig skiljer sig. Att förnya sina löften är relativt vanligt bland gifta par idag, en tillställning som ofta kan likna ett “riktigt” bröllop. Jimi och Amanda valde att förnya sina löften efter elva års äktenskap. Med tiden hade de och deras förhållande utvecklats, så de kände att det var på sin plats att även deras löften till varandra förändrades till en mer uppdaterad version.

Read More
Vinterbröllop i italienska bergen

Det går att basera sin inspiration på precis vad som helst. Det här bröllopet, till exempel, är en dag inspirerad av poeten Edmund Spencer och hans dikt “Ice and Fire”. Två motsatser som i den här dagen porträtteras av de valda färgerna, som kanske inte alltid kommer helt naturligt. Och precis som magneter så passar två motpoler ihop här med.

Read More