5 Elopements Att Inspireras Av Till Äventyrliga Bröllop På Vintern

Drömmer ni om ett äventyrligt elopement under vinterhalvåret? Då är det här inlägget för er! Fem brudpar delar med sig av sina bröllopsbilder från såväl stillsamma som fartfyllda elopements. Alla med tema äventyr.

Äventyrligt Elopement I Vinterlandskap

Att bröllopsdagen skulle vara autentisk och personlig var något som var viktigt för brudparet Caitt och Joel. De ville hitta ett tema som representerade dem och resultatet blev ett elopement i vinterklädda berg, med en snowboard på fötterna och solen i ansiktet. Ett äventyrligt elopement, helt enkelt.

äventyrligt bröllop vinter

Äventyrligt Vinterbröllop i Coronatider: Marya + David

Den gemensamma nämnaren för bröllop 2020 är att inget riktigt blev som planerat. Så även för Marya och David. När restriktioner slog till blåste paret av sina initiala planer för att istället planera ett intimt elopement med vigsel framför en slående sjöutsikt. Som kronan på verket spenderade brudparet en del av dagen med helikoptertur över de magiska vyerna som de snöklädda bergen erbjöd.

Äventyrligt Vinterelopement I Bergen: Kate + Leo

För den lite lugnare äventyraren rekommenderar vi att spana in elopementet mellan Kate och Leo. De gifte sig bland snöiga berg och dalar. På en mysig vinterstrand sa de ja till varandra och en framtid tillsammans. Detta elopement är hänförande, äventyrligt och magiskt, men med en touch av lugn och enkelhet.

Äventyligt Elopement i Lofoten: Jamie + Christopher

Det är väl ändå inte en samling äventyrliga elopements utan en tur till Lofoten och vårt magiska grannland Norge? Jamie och Christopher valde att utmana det kalla klimatet för hisnande vyer av det karga landskapet i mars 2018.

Äventyrligt Elopement I Snöklädd Natur: Stephanie + Jordan

Vi knyter ihop den äventyrliga säcken med en snövandring i Colorado, USA. På samma sätt som att Lofoten är platsen för utomhusäventyr i Norden, är Colorado ett populärt resmål för äventyr i USA. Stephanie och Jordan valde att utgå från en gammal nedlagd gruvstad för sitt elopement, men det var inte i byn de planerade att hålla sin vigsel. Istället får vi följa med på ett skidäventyr bland skog och snö.

vinter bröllop berg

Fotograf: Vows and Peaks