Elopement I Rocky Mountain: Rachel + Milton

Idag ska vi få följa med på ett elopement i Rocky Mountain där Rachel och Milton gifte sig i juni 2021. Paret valde att “rymma iväg“ och gifta sig med endast några få familjemedlemmar och vänner närvarande. I juni 2021 var pandemin fortfarande ett faktum och ytterligare en anledning att hålla bröllopet litet. Att enbart kunna fokusera på varandra och inte stressa eller spendera för mycket pengar för att anordna ett större bröllop var också något som lockade.

Simply eloped är en tjänst i USA där brudpar enkelt kan boka sitt elopement-paket och få hjälp av elopement-planerare. Vi på Sisters in Law har publicerat mängder med elopements där brudpar valt att ta hjälp av tjänsten och tycker att det verkar som en himla bra grej för brudpar som vill göra det enkelt men även romantiskt för sig.

Vill du se fler exempel på elopements som anordnats av Simply Eloped? Spana bland annat in det här: Stillsamt Naturelopement Med Vigsel I Solnedgången. Eller det här: Spontant Elopement Med Vigsel Framför Vattenfall: Taylor + Stephen.

Vi älskar denna färgbomb till brudbukett! En passande bukett för ett junibröllop.

Vi har inte hittat någon tjänst i Sverige eller Skandinavien än som erbjuder samma smidiga tjänst som Simply Eloped, men om du vill ha hjälp att ta kontroll över din egen bröllopsplanering så kan vi tipsa om appen Wedme som är en gratis app för bröllopsplanering. Läs mer om appen här: Planera bröllopet med appen Wedme.

Fotograf: Danielle Tolson Photography
Bröllopskoordinator: Simply Eloped
Vigselförrättare: Amy Wikstrom