Soligt Och Intimt Vinterelopement Med Vigsel Utomhus

Brudparet Samantha och Adam planerade sitt intima elopement med vigsel ovanför Emerald Bay i Lake Tahoe, USA. Tillsammans med sina elva gäster fick de njuta av en solig vinterdag på en fantastisk plats. Vilket elopement! Med en bakgrund som denna behövs det inte mycket för att vigseln ska bli vacker. Tänk vad naturen kan göra underverk. Att välja en fin plats i det vilda är perfekt för er som inte vill ha så stor budget för ert bröllop eller som inte är mycket för planering och förberedelser. Att gifta sig på allmän plats i naturen är gratis och kommer alltid med vackra vyer utan någon som helst dekorering.

Med bilder från fotograf Ssshooting star photography får vi nu ta del av Samantha och Adams vinterelopement.

elopement vinter snö

Wow, den här platsen är magisk. Det är så fint med de snötäckta bergen i bakgrunden.

elopement vinter snö
elopement vinter snö
elopement vinter snö

Vad behöver ni tänka på när ni planerar ert elopement i naturen? Först bör ni hitta en plats som ni vill gifta er på. Här är det viktigt att tänka på tillgänglighet: vill ni kunna nå dit med bil eller är ni bekväma med att vandra en bit för att komma till er drömplats? Därefter kan ni börja anpassa ert elopement så som ni vill. Tänk på eventuella väder, om ni behöver packa med fika och hur länge ni vill vara borta. Ni kan även behöva fundera över om ni ska ha med ombyte, vilket kan vara fördelaktigt om ni ska vandra en bit. Att vandra i brudklänning och finskor är kanske inte det enklaste alternativet.

Vårt tips för att planera ett elopement i naturen är att prata med er bröllopsfotograf eller koordinator. Chansen är stor att de har en massa bra tips ni kan ta hjälp av för att planera ett så bra elopement som möjligt.

elopement vinter snö
elopement vinter snö
elopement vinter snö
elopement vinter snö
bröllop bukett vinter

Fotograf: Ssshooting star photography
Florist: Rose Petals
Vigselförrättare:  Meghan Ruiz
Elopementkoordinator: Simply Eloped
Plats: Emerald Bay State Park