Intimt Elopement Med Bohemiska Influenser I Naturen

När brudparet Jodi och Corey planerade sin bröllopsdag var en intim upplevelse deras mål. De visste att de inte ville ha ett stort bröllop med många gäster, istället ville de ha en stillsam vigsel i vacker natur. Därför blev valet ett elopement där brudparet dessutom fick möjligheten att kunna fokusera på varandra till 100%.

Lotten föll på en nationalpark i amerikanska delstaten Colorado. Det var en plats dit paret aldrig rest tillsammans, men när de fick se bilder från Garden of the Gods, som området heter, var de sålda. Med sig under dagen hade de fotograf Walnut Street Photography och det är dessa bilder vi nu ska få spana in.

bröllop äventyrligt
bröllop äventyrligt

Redan här är vi så förtjusta i platsen. Vigseln hölls på en avskild plats med ett hav av grönskande träd i bakgrunden. Kombinationen av trädens gröna färg och de röda bergen är magisk och så unik.

bröllop äventyrligt
bröllop äventyrligt klänning
bröllop äventyrligt klänning

Vi kan inte vara de enda som tycker den här klänningen är supersnygg? Vi älskar den luftiga, bohemiska känslan och den öppna ryggen!

bröllop brudbukett
bröllop äventyrligt klädsel
bröllop äventyrligt vigsel
bröllop äventyrligt vigsel
bröllop vigselring

Brudens ringar är nätta och så fina.

äventyrligt elopement

Det är förståeligt hur brudparet föll för den här platsen och valde att ha sitt elopement här. Vilken mysig känsla att få spendera en dag med att gå runt på det här stället tillsammans med sin partner, vara nygift och känna kärleken bubbla i kroppen.

äventyrligt elopement
äventyrligt elopement

Fotograf: Walnut Street Photography
Elopementkoordinator: Simply Eloped
Florist: The Ruffly Rose
Makeup: Emily Van Scoy & Co.
Vigselförrättare: Tessa Powell Weddings
Plats: Garden of the Gods