Äventyrligt Vinterbröllop i Coronatider: Marya + David

När Marya och Davids hela kärlekshistoria har fyllts med äventyr är det bara passande att deras bröllopsdag också blev äventyrlig! Deras historia började på jobbet där de båda var anställda på ett teknikföretag, David som programutvecklare och Marya som designer, men det var inte förrän ett år senare som de verkligen fick kontakt med varandra. En dag, under ett av företagets bordtennisturnéringar, nämnde David att han var intresserad av skärmflygning och bjöd in Marya för att testa det. Eftersom skärmflygning endast kan ske när väderförhållandena är perfekta, blev deras tider ofta avbokade i sista minuten. David och Marya fick då hitta på någonting annat att göra. Förhållandena kanske inte var de perfekta för just skärmflygning, men de var perfekta för David och Marya att lära känna varandra mer. Vänskap utvecklades till romantik och resten är, som man säger, historia. Om du undrar, så fick de uppleva skärmflygning tillsammans så småningom.

Under en resa till Thailand och Bali valde David att fria till Marya. Han överraskade henne med spa följt av en romantisk middag, men under middagen så gick strömmen och paret fick nöja sig med vin under en hel timme i mörkret. Inte helt jobbigt förvisso, även om planerna inte gick som planerat i början. När strömmen kom igång igen serverades middagen och när kyparen erbjöd att ta en bild på paret gick David ner på knä för att fria.

Efter avbokade skärmflygningar och middagar som kanske inte helt och hållet gick enligt planerna, har paret lärt sig att i livet inte alltid blir som man har tänkt sig. Precis som många andra par som planerat att gifta sig 2020 så fick även Marya och David tänka om kring deras bröllopsdag, men resultatet kunde inte ha blivit bättre och mer passande för dem! Med sina närmaste familjemedlemmar och deras söta katt sa paret ja till varandra med utsikt över en sjö, följt av en äventyrlig fotostund i bergen tillsammans med Karizma Photography.

princess brudklänning

Vilken brudklänning! Redan här vet vi att bröllopet är någonting utöver de vanliga.

glittriga bröllopsskor

Igen - brudklänningen! Vilken drömklänning. Så snyggt med ett lager av blommigt tyg under det vita chiffongtyget.

Marya_Daniel_Karizma Photography_Whistler Helicopter Elopement (53)_low.jpg
brudbukett

Brudbuketten är också något som gör att vi måste stanna till lite extra för att njuta av.

Dags för en helikoptertur till äventyrligare höjder.

Trots pandemin, glöm inte bort att ni kan skapa minst lika fina minnen tillsammans utan att bjuda in precis alla ni känner. Att ha en bröllopsfest är otroligt roligt, men kom ihåg vad som är viktigt på riktigt. Kanske är det viktigaste än någonsin att fira kärleken nu, med eller utan några gäster alls.

Marya_Daniel_Karizma Photography_Whistler Helicopter Elopement (146)_low.jpg

Fotograf: Karizma Photography
Plats: Nita Lake Lodge, Whistler, BC, CA
Florist: Da Fiori Floral Design
Makeup: Kerry Waring- Makeup Artist
Brudklänning: Luxx Nova
Helikopter: No Limits Heli Adventure
Vigselförrättare: Tracy Ann Kerr