Äventyrligt Elopement I Snöklädd Natur: Stephanie + Jordan

Stephanie och Jordan gifte sig den 31 januari 2021 och deras vigsel var en riktig vinterdröm. Dagen till ära stod solen högt på himlen och det var en perfekt dag för att ge sig ut på ett äventyr med vigsel som slutdestination. Paret valde att vigas utanför en gammal gruvstad vid namn Ouray i amerikanska delstaten Colorado, men det var inte i byn de planerade att hålla sin vigsel. Istället vandrade de tillsammans med den lokala bröllopsfotografen från Vows and Peaks ut i naturen för att komma till sin vigselplats.

På ett äventyrligt elopement gäller det att ha med sig allt man behöver. Även en spegel kan vara bra att ha så ni kan dubbelkolla att looken fortfarande håller efter vandringen. Vi rekommenderar också att plocka med lite varma kläder, extra strumpor och lite snacks. Och något att skåla i efter vigseln, såklart!

Platsen som paret gifte sig på är en gammal gruva som stått övergiven i många år. I området runt omkring finns många gamla byggnader kvar som tillför något unikt till platsen. Stephanie och Jordan valde att vigas med just en av dessa gruvbyggnader i bakgrunden.

Fördelen med att planera ett litet elopement i naturen är att ni som brudpar har möjligheten att välja er vigselplats på självaste dagen. Det låter kanske lite skrämmande för vissa att inte ha en exakt plats för sin vigsel bestämd sedan innan, men troligtvis har ni som planerar ett äventyrligt bröllop med utomhusvigsel redan valt ert område där det finns massor av vackra ställen. Istället för att välja endast en plats för er vigsel, plocka fram en handfull alternativ att välja mellan så kan ni ta det som ni tycker om bäst beroende på väder, vind och känsla för dagen.

Fotograf: Vows and Peaks
Florist: Bridal Veil Floral
Ringar: Jordan Jack
Kostym: The Black Tux
Slöja: Noon on the Moon
Klädsel: Glamour Closet
Klänning: Maggie Sottero Designs