Intimt Utomhusbröllop I Coronatider: Alana + Andrew

Inlägget innehåller adlinks

Det har krävts en stor omställning för många som planerat att gifta sig 2020. En del har valt att flytta fram bröllopet medan andra har tänkt om för att kunna gifta sig som planerat. Ett av paren som valde att ändra sitt bröllop snarare än sitt datum var Alana och Andrew. De träffades redan i tonåren och kände att de inte ville vänta längre på att få gifta sig.

Att planera ett stort bröllop där man ska få fira sin kärlek tillsammans med alla nära och kära och sedan bli tvungen att ställa in är självklart hjärtkrossande. Med ett bröllopsdatum som närmade sig tog detta brudpar beslutet att tillsammans med bröllopskoordinatorn Rachel från Bad Boss Bride planera om ett stort bröllop till ett microbröllop. Den 19 juni tog Alana och Andrew emot 40 personer hemma hos dem och hade vigseln i deras lokala lusthus. Festmiddagen skedde under ett tält på parets gård och kvällen avslutades med snacks framför en öppen eld utomhus. Låter inte det som rena drömbröllopet? Nu kollar vi in bildserien från dagen, fotad av Dream Street Photo.

bröllop utomhus
bröllop klänning

Tack vare att paret valde att ha sitt bröllop på hemmaplan kunde även deras fyrbenta familjemedlemmar få vara med. Vilken tur!

ring bröllop
förberedelser bröllop
first look bröllop
bröllop first look
porträtt fotograf

Trots läget i världen är det fint att höra om historier som denna. Att kärleken får vinna över allt. Så länge det utförs med säkerhet och enligt reglerna så finns det ju inget som säger att man inte kan gifta sig i dessa tider. Det bästa med bröllop är ju att de kan utformas precis så som ni vill och nu har ni dessutom möjlighet att fira vid två tillfällen; en intim vigsel nu följt av en stor fest vid ett senare tillfälle.

vigsel utomhus lusthus
lantlig vigsel

En mysig vigsel i lusthuset.

lantlig vigsel
vigsel grönska
vigsel utomhus

När nedan har vi samlat ihop några klänningar som vi gillar:


dekorationer skyltar bröllop
dukning bröllop tält
festtält bröllop
dukning bröllop
tårta bröllop
bröllop corona
klänning slöja bröllop
porträtt bröllop

Vi säger stort tack till Alana och Andrew för att vi fått ta del av dessa foton och önskar dem all lycka!

brudpar porträtt
brudpar porträtt regn

Fotograf: Dream Street Photo
Bröllopskoordinator: Bad Boss Bride