Tips För En Mysig Start På Bröllopsdagen

Din bröllopsdag närmar sig och de stora besluten är redan fattade. Nu återstår bara detaljerna som gör att er dag blir ett oförglömligt minne för er och era gäster. Du som regelbundet läser vår blogg har sett att vi gillar att publicera bilder från bröllopsdagens morgon när brudparet gör sig redo på varsitt håll tillsammans med sina närmaste vänner. I det här blogginlägget vill vi dela med oss av våra idéer till dig som ännu inte bestämt hur du vill spendera morgonen på din stora dag.

Var vill du spendera morgonen på din bröllopsdag?

Har ni valt att ha ert bröllop på ett hotell, en herrgård eller en annan plats som också erbjuder övernattning så känns det kanske mest naturligt att sova över där och börja morgonen på plats. Finns inte den möjligheten så har vi listat några alternativ här nedan som ju faktiskt passar oavsett om ni har bröllop på hemmaplan eller i en annan stad. Är det någon gång man ska lyxa till det så är det väl på bröllopsdagen!


AirBnB: Hyr ett vackert inrett rum, en stuga eller en lägenhet där du och dina brudtärnor får en mysig start på dagen. Ännu bättre om ni anländer redan dagen innan så har ni hela kvällen tillsammans och är redo att sätta igång med förberedelserna när ni vaknar.

Hotell: Ett hotell passar alldeles ypperligt om ni planerat ett destinationsbröllop då ni och era gäster med största sannolikhet ändå behöver sova över i närheten av där bröllopet äger rum. Njut av roomservice, frukostbuffé och kanske även hotellets spaavdelning timmarna innan bröllopet. Hör med hotellet i förväg hur de kan hjälpa er få en så härlig start på bröllopsdagen som möjligt.

Salong: Många skönhetssalonger erbjuder numera bröllopspaket där ni blir bortskämda med smink, hår och behandlingar. Att få börja morgonen med proffs-styling blir en riktigt lyxig touch för dig och dina brudtärnor!

Våra tips för att komma i rätt stämning på bröllopsmorgonen:

1. Koordinera med dina brudtärnor - pyjamasar, nattlinnen, kimonos, tofflor eller annat kul. Matchande set är superfint på bild och dessutom ett roligt sätt att känna sig som en tonåring igen. Vem drömmer sig inte tillbaka till en sleep over med bästa vännerna ibland?

2. Gör du och din partner er i ordning på varsitt håll, skriv en kärlekshälsning till varandra som ni läser under förberedelserna. Garanterad kärleks-boost och ni kommer längta lite extra till att få krama om varandra.

3. Börja i god tid så slipper ni stressa er igenom morgonen. Det är skönt att hinna äta en god lunch, piffa med detaljer och ta in att det faktiskt är din bröllopsdag innan allt drar igång.

4. Gör en spellista med peppig musik som ni spelar under morgonen. Sjung med, dansa och skåla i bubbel för att komma i stämning!

Hoppas att du gillade det här inlägget med idéer till bröllopsdagens morgon, kom ihåg att tipsen även passar brudgummen och hans vänner. Hur spenderade du de första pirriga timmarna på din bröllopsdag? Berätta gärna för oss i kommentarsfältet!