Bohemisk Dukning I Gyllene Färgpalett Och Picknik-Känsla

Den sista timmen av solens strålar kallas för den gyllene timmen. Då står solen så lågt att ljuset blir varmt, gyllene och nästan magiskt. Har ni börjat planera bröllopsdagen med er fotograf än så har denne säkert nämt en önskan om att fota porträttbilder i solnedgången - just för att ljuset är så vackert, det blir underbara foton! Som tur är, är den svenska sommarens gyllene timme lite längre än en timme, så förutom porträttfotografering finns det även gott om tid till att ha en middag i gyllene tema.

Idag välkomnar vi er till bords där dekoren och färgpaletten är inspirerat av detta underbara solnedgångsljus, fångat av härliga Anna Landstedt Photography. I guldiga toner ser vi allt från dukar till bestick och kanter på tallrikarna. Färgpaletten vandrar sedan vidare mot det beiga där tonerna av vassen ramar in middagsplatsen, till puderrosa nyanser och mörkare detaljer. Det är en varm, lugn och rofylld känsla som möter oss i dessa bilder, skapade av ett fantastiskt gäng Köpenhamnskreatörer.

Hur mycket full rulle vi orkar på en dag är upp till var och en, för visst är det så att en tidig morgon och en nervig dag tar ut sina krafter. Det kan vi nog alla hålla med om. En del orkar ladda om efter det, gå in för middagen med buller och bång medan andra inte kan tänka sig något bättre än en mysig måltid i en lugn atmosfär. Då kan vi tänka oss att den här dukningen är helt perfekt! Ute i naturen med låga bord och puffar till stolar. Som en glammig picknick. Hur mysigt?

bröllop+dukning+naturbröllop

Dukningen, stylad av Aeipathy Studio, håller en stil av fräsch boho, stilrent men ändå mysigt. Denna dukning är också väldigt trendig just nu med torkade växter, linnedukar och puderrosa i olika kulörer. Visst är det snyggt?

bröllop+dukning+naturbröllop
bröllop+dukning+naturbröllop
bröllop+dukning+naturbröllop
bröllop+dukning+naturbröllop
bröllop+dukning+naturbröllop

Åh, så goda de här bakverken ser ut att vara!

bröllop+dukning+naturbröllop
bröllop+dukning+naturbröllop
bröllop+dukning+naturbröllop

När det kommer till dukning och styling av bröllop, så kan det ibland kännas svårt att smalna av så att stilen blir enhetlig och då kan man behöva hjälp av en bröllopskoordinator eller stylist. Anne-Lie på Märkbara Bröllop och Tillfällen är både koordinator och bröllopsdesigner och kan skräddarsy er dag precis som ni vill ha den. Spana in Anne-Lie och hennes arbete om ni söker en stylist eller bröllopskoordinator inför er dag!

bröllop+dukning+naturbröllop

Fotograf: Anna Landstedt Photography
Florist och styling: Aeipathy Studio
Berättare: Mia Loiselle
Trycksaker: Ina and the Olive Tree
Dukning: Table Setting DK
Keramik: Robynn Storgaard
Bord: Norbord Design
Dessert: Leckerbær
Kuddar: Linen Tales