Skapa en vild vårkänsla på bordet i påsk

Påsken börjar närma sig och anordnar du ett bröllop i samband med denna högtid kan du hitta fin inspiration gällande blommorna i dagens inlägg. Det är Nika Wahren som driver Skillad Floral Design som tipsar om hur du kan piffa upp din dukning på ett personligt och enkelt sätt. 


Nika berättar

Vare sig du ska ha ett påskbröllop eller en påsklunch så kommer här lite inspiration till dukningen. Fotograf är Pernilla Ahlsén (psst, hon är en grrrym bröllopsfotograf.)

Denna dukning har fått känslan av en lite vildvuxen vårrabatt med påskens vackraste blommor. Detta är superenkelt att fixa till och går på nolltid, bara att peta ner lite blommor huller om buller i små vaser - klart! Gult är ju påskens färg men det är även fint att använda en annan färg som kontrast. Här har jag använt röda ranunkler att bryta av med.

På tallriken ligger en körsbärskvist som gästen kan ta hem och stoppa i vatten så att den börjar blomma inom några dagar.

Påskdukning

Söta anemoner, ostyriga ranunklar och frasiga tulpaner samsas på vårt bord.

Blommor dukning

Små miss-matchade vintagevaser är fint och ett enkelt sätt att smycka ett bord på! Du hittar dom nästan gratis på loppis.

Bröllop florist

Glad påsk och lycka till med dukningen!