Bohemromantiskt Elopement I Rosa Toner Med Mycket Detaljer

En av alla de saker vi tycker så mycket om med bohemiska bröllop är det oändliga antalet detaljer som ofta finns med. Och är det inte fullt av blomster, tyg, kransar och ljusslingor så finns det alltid en värld av detaljer i mönster och trycksaker. Som i den här stylade fotograferingen, till exempel. Här finner vi så mycket detaljarbete och små dekorationer i allt från saxen till inbjudningskorten och fatet som smyckena ligger på. Vi älskar när det tänkts ett extra steg i planeringen, och när de som står bakom bröllopet eller fotograferingen verkligen gör det där lilla extra för att tillställningen ska bli snäppet bättre. Vi gillar verkligen när man går helhjärtat in i ett projekt, vare sig det är en blomsterbukett eller bakgrunden till vigselplatsen. Att något blir 110% färdigt är så mycket härligare att få ta del av, och det här stylade bröllopet har verkligen fått en hel del kärlek. Åh, så vackert det är! Ett bohemromantiskt stylat bröllop i toner av rosa, vitt och brunt fotat av Melissa Fe Chapman Photography. Hoppas att ni gillar det!

bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt+bukett
bröllopsinspiration+boho+romantiskt

Wow, vi måste ta tid att titta på den här slöjan en stund, så otroligt vacker! Tungt influerad av den bohemiska grenen är den virkad runt huvudet med tofsar som hänger nedför ryggen. Den passar väldigt bra in i brudens look!

bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt

Kombinationen av en vinröd fluga och en mörkt puderrosa kavaj är så snygg! Länge var rosa och rött en kombination som var nästintill förbjuden inom modevärlden, men ni ser vi de färgerna kombineras kors och tvärs. Vilken tur, och så härligt att vi får fortsätta se olika nyanser matchas ihop!

bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt

Virkat / makramé är en populär textur inom den bohemiska världen, och det är inte svårt att förstå varför. Mycket textilier och garn ger ett mjukt intryck och är lätt att kombinera med annat. Dessutom är det supersnyggt och lätt att ha att göra med, det finns mycket man kan göra med virkade kreationer! Letar ni efter virkade dekorationer till ert bröllop? Se efter med era äldre släktingar om de har något att låna ut, virkat har nämligen varit populärt tidigare än vår nutid.

bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsblogg+tårta+boho
bröllopsblogg+tårta+boho
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt
bröllopsinspiration+boho+romantiskt

Fotograf: Melissa Fe Chapman Photography
Dryck: Clarke's Cocktails
Florist: KS Floral Concepts
Klänning: Krustallos Couture
Brudgummens klädsel: Friar Tux
DIY-dekorationer: Knotty By Nature
Kalligrafi: Sam Allen Creates
Tårta: Miranda's Sweet Treats
Plats: Le Petit Jardin Rentals
Skönhet: Brides + grooms by jLo
Lokal: Owl Creek Farms