Bröllopsinspiration i Trädgårdstema med Tre Olika Dukningar

Med bilder tagna av fotografen Nicole Nero får vi idag inspiration till trädgårdsbröllop i tre olika färgteman och stilar. Trädgård och odling är ett intresse för många och vi på Sisters in Law älskar trädgårdsbröllop och den härliga känsla bröllop i trädgårdsmiljö kan inbringa. För er som antingen vill spara in en slant på bröllopet, vill bjuda in till ett mindre bröllop eller helt enkelt älskar er egen trädgård, så kan ett trädgårdsbröllop på hemmaplan vara en bra idé. Sätt upp ett partytält utomhus eller ha en plan B för en dukning inomhus ifall vädret skulle svika er. Annars är ju drömmen att få ha ett utomhusbröllop med himlen som tak och ljusslingor i trädtopparna ovanför er.

Har du ett större växthus på tomten? Då kan det bli en perfekt plats för ert bröllop. Spana till exempel in det här bröllopet med vigsel i växthus och fest i trädgården: Bröllop i växthus med natur-bohemisk stil.

Men nu går vi vidare till dagens inspiration, som hyllar trädgårdsbröllop lite extra.

Trädgårdstema bröllop dukning
Trädgårdstema bröllop dukning

Med fokus på rosa och mörkgrönt får vi ta del av första stilen på dukning i inlägget. Vi tycker det är så fint med rejäl dekor i form av en terrakottakruka vid varje plats. Låt gästerna ta hem krukan efter bröllopet för att antingen planera i sin egen trädgård eller ställa i köksfönstret som ett minne från er dag.

scandinavian wedding blog
trädgårdsbröllop
bröllopstårta med bär och blommor

Så smarrig den här tårtan ser ut!

Vi skiftar fokus till ett nytt smaskigt bakverk, när vi byter till ett blå-gult färgtemat.

bröllopstårta citron
färgtema bröllop

Vi har lite svårt att inte direkt tänka “Sverige-tema” när vi ser så mycket blå-gult i bilderna. Men om man försöker bortse från svenska flaggan, så känns ett blå-gult tema väldigt somrigt och fräscht färgtema.

Bridal styled portraits, table decor, desserts, and FUN!_nicole nero studio_NVN_2274_big.jpg

Sist ut får vi se en dukning med mer rustika och dova inslag i blått, brunt och grönt. Våra blickar dras mot stearinljusen som fått ta över bordet på ett snyggt och nästan dramatiskt vis.

bröllopsdukning
bröllop duka bordet

Det finns jättemycket fint på Indiska som passar alla stilar vi sett idag. Se mer här. Ett annat alternativ är att loppishandla eller söka upp företag som hyr ut porslin och dekorationer, till exempelvis Rental Stories i Stockholm.

bröllopstårta choklad

De här bakverken ser inte heller fel ut! Mums!

dessertbord bröllop

Fotograf: Nicole Nero
Plats: M&D Farm, NY, US
Brudklänningar: Från butiken Angela's Bridal