Kreativ Skogsfotografering Med En Gyllene Färgpalett

Vi drömmer oss gärna bort till miljöer vi inte är vana vid. Fantiserar om drömbröllop i öknen, bland Alptopparna, på stranden på en grekisk ö. Men hur vacker är inte vår natur då? Den svenska miljön som ger oss en varierad look året om. Det är allt från djupa orangea färger till vita vidder och gröna mossar med blomsterexplosioner här och var. För att inte tala om att vi har sagolika fjäll och öppna landskap - allt inom vårt lands gränser. Vi har ett brett utbud på olika slags naturrum, ett otroligt privilegium när det kommer till att planera ett bröllop. Men såklart så kan vi alla lätt glömma vi just det, att vi har fantastiska möjligheter, och idag tänkte vi flika in en liten påminnelse om den här ljuvliga förmånen.

Maria Broström och Michaela Zabel är fotograferna som så snällt delat med sig av dessa härliga fotografier, från en workshop som till hundra procent framhäver det vackra i vår skandinaviska natur. Och de påminner även hur enkelt det är att få till ett vackert bröllopsfoto. Det är lätt att våra tankar skenar iväg i ett försök på att möta de förväntningar vi sätter - det ska vara top notch, där det allra bästa bara hittas på den italienska kusten och där värdet mäts i pengar. Vi alla håller nog med om att det inte är vad ett bröllop ska handla om. Maria och Michaela visar på ett sådant bra sätt att ett vackert bröllop finns även en kort biltur bort.

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Åh, vad vi älskar den här blomsterkronan! Den är allt vi avgudar och lite till! Det är så vackert hur floristen Emelie Ahlnér plockat fram den orangea färgskalan, och sedan även färgat en del av bladen i en snygg nyans av roséguld. Så jäkla snyggt!

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

En så väldigt fin fotografering! Färgpaletten är så otroligt välarbetad och ackompanjeras så snyggt med solnedgångens gyllene sken.

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Maria Broström

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel

Fotografer: Maria Broström och Michaela Zabel
Florist: Emelie Ahlnér
Trycksaker: Elin’s Art Studio
Klänningar: 1885.se
Hår: Stina Lindblad
Smink: Matilda Berthu