Romantiskt Och Lantligt Bröllop I Italien: Martin + Sarah

Bland italienska vinrankor och små, antika hus hittar vi destinationen för dagens bröllop. Utanför kärlekens stad Verona, nära Gardasjön finner vi Relais Corte Guastalla - en magnifik herrgård från 1800-talet. Där får vi ta del av Martin och Sarah stora dag, ett bröllop inspirerat av miljön, naturen och allt som hör Italien till. Och åh, vilket vackert bröllop det blev! Det är sällan Italien inte levererar när det kommer till bröllopsinspiration, och det här är inget undantag. Blandningen av de mysiga, lantliga dekorationerna tillsammans med en chic look och rustika inslag fångar den italienska känslan så bra.

Fotografen Mario Casati har gjort ett så snyggt jobb bakom kameran, och fångat all den kärlek och glädje som präglar denna underbara dag. Det finns så många detaljer i den här serien av fotografier som vi hoppas att ni inspireras av lika mycket som vi gör! För att nämna några så är vi väldigt förtjusta i den prickiga bröstnäsduken, och de karaktäristiska dragen i den gamla kyrkan.

bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien

Den katolska ceremonin tog plats i en väldigt gammal liten kyrka, mitt bland vingårdarna. Det blev en väldigt fin ceremoni, som kantades av livemusik från en kvartet. Så otroligt fint och romantiskt!

bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien

Färgpaletten syns tydligt i blomsterkreationerna som smyckade dagen. En lugn mix av vitt, grönt och toner i persika var det primära kulörerna. Bruden har en kärlek till pioner, så de var ett självklart val för floristen Tania Muser att använda. Tania la även krut på att göra alla bordsbuketter unika. Ett enkelt sätt att få till en mixad med enhetlig look på rummet. De använde sig även av en hel del DIY-dekorationer, vilket alltid resulterar i ett väldigt mysigt och personligt resultat.

bröllop+italien

Vad passar väl bättre än glass på ett italienskt sommarbröllop? Vi älskar den här glassvagnen i vintagestil!

bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien
bröllop+italien

Vill du se bröllopet i film? Spana in den vackra bröllopsfilmen nedan.

Fotograf: Mario Casati
Bröllopskoordinator: Cristiana Sarego – My Perfect Day 
Brudklänning: Grace Loves Love
Kostym: Tom Ford
Lokal: Relais Corte Guastalla, Italien
Florist: Tania Muser
Catering: Fratelli Tregnaghi