Förnyelse Av Löften I Dolomiterna, Italien: Laura + Ale

Vi på Sisters in Law har ett nära samarbete med Way up North som är ett community för bröllopsfotografer. Flera gånger per år arrangerar de äventyrliga workshops där vi ofta skickar med brudklädsel från vårt varumärke Ellen Marie Bridal by Sisters in Law. Bilderna ni ska få se idag är från en av dessa workshops, som höll till i Dolomiterna i Italien. Modellerna i bild är ett par på riktigt och av en slump visade det sig att de varit gifta i 10 år när fotograferingen skulle ske. För dem blev det ett perfekt tillfälle att förnya sina löften genom en ceremoni bland de fascinerande utsikterna.

Bakom kameran står den norska bröllopsfotografen Tanja Skoglund (TS Foto Design) som var en av fotograferna som deltog i workshopen. Bilderna är helt magiska och vi är så glada över att få se en av våra tyllkjolar i denna underbar bergsmiljö.

Låt oss direkt stanna upp och beskåda landskapet. Wow! Om ni som läser är sugna på att anordna ett elopement, alltså att rymma iväg och gifte er för er själva, så är Dolomiterna ett hett tips!

Tyllkjol som syns i bild gör sig väldigt bra ihop med de jordiga nyanserna i landskapet. Vi kallar nyansen för Champagne och är bara en av flera olika färger och nyanser som våra tyllkjolar finns i. Utöver vårt sortiment kan vi specialsy en kjol i vilken färg som än önskas. Är du intresserad av att bära en en tyllkjol i färg till ditt bröllop och är nyfiken på färgvalen? Skriv till info@ellenmariebridal.com för mer information så kan vi skicka hem en färgkarta med över 50 färgprover.

Igen - wow vilken mijö!

Stort grattis till Laura och Ale som förnyat sina löften efter 10 år som gifta!

Tack Tanja och Way up North för de fina bilderna och att vi åter igen fick vara med med en av våra tyllkjolar under detta äventyr!