Inspiration Till Lyxigt Och Romantiskt Slottsbröllop i Italien

Här på Sisters in Law lyfter vi bröllopsinspiration från hela världen. Idag förflyttar vi oss till Italien där vi får ta del av en stylad fotografering på slottet Sola Cabiati Villa som ligger vid populära Comosjön. För er som drömmer om ett riktigt lyxigt sagobröllop så kan du hittar mycket inspiration i bilderna nedan, tagna av Andrea Gallucci Photographer.

Att anordna ett destinationsbröllop blir som att anordna ett bröllop och smekmånad samtidigt. Det blir även en extraordinär upplevelse för familj och vänner att delta på. Tänk att få gå på bröllop i ett Italienskt slott, och att få fira kärleken bland historiska trädgårdar och slottskorridorer. Wow!

Brudbuketten går i rosa, beiga och lila toner som bryts av med hjälp av eukalyptus. Färgerna harmoniserar vackert med insidan av slottet samt dukningen som vi ska få se mer av nedan.

Vi älskar ett dukat bröllopsbord fyllt av blomster! Om en lyxigt romantisk dukning skulle beskrivas i en bild, så har vi hittat den ultimata bilden ovan.

Det här är verkligen en pampig brudklänning som drar uppmärksamheten till sig. Elegant, romantiskt och storslagen, precis som en brudklänning på ett slott förväntas vara.

Vi tackar fotografen Andrea Gallucci Photographer för att vi fick äran att visa upp de vackra bilderna och hoppas att ni som läser hittade inspiration inför er egen bröllopsdag.

Fotograf: Andrea Gallucci Photographer
Plats: Villa Sola Cabiati, Italien
Bröllopskoordinator: @beforethemoon_events
Design + Styling: Federica Beni
Florist: @floraisonparis
Brudklädsel: @evalendel
Herrskor: Gianbattista Garofalo
Makeup: Alessandro Mancino Studios
Örhängen: Amelie George bridal
Ringar: Artaner Paris
Tyger: olive and oat mat + silk and willow
Möbler: Sofi design
Porslin: Tableset Rentals
Tryckskaer: Acqua and ink
Bröllopstårta: Monannie Cakes
Slöja: Noon on the moon bridal
Videograf: The komans
Modeller: @4upper + @ww_mgmt