Bohemiskt Elopement I Great Smoky Mountains

Great Smoky Mountains nationalpark har en slående natur med magiska vyer. En park som följer Appalachernas bergsrygg och gränsen mellan Tennessee och North Carolina. Med sin breda yta och stora variation av miljö är det en populär plats för bröllop, och utbudet av lokaler och vigselplatser att hyra är många. Men det finns även gott om platser för den som vill hitta sin egen vigselplats, för ett elopement till exempel. Den här nationalparken är en guldgruva för de som vill spendera sin bröllopsdag i naturens ljuvliga atmosfär. Det ville kreatörerna för dagens stylade elopement visa upp. Med JoPhoto bakom kameran får vi följa med på en boheminspirerad stylad fotografering.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Förutom naturen så är det brudbuketten som direkt snor åt sig vår uppmärksamhet och imponerar. En stor, yvig bukett i rosaröda toner och gröna detaljer. Det är floristerna på Thistle and Lace Events som satt ihop den här drömmen av blomster. Se, så vacker den är!

bröllopsblogg+inspiration

Den rufsiga knuten som bruden har sitt hår i känns så passande till den här fotograferingen. Avslappnad knut, tillsammans med de stylade lockarna. Vill man piffa till det lite extra så kan vi varmt rekommendera att komplettera med ett hårsmycke - antingen för att ytterligare markera knuten eller för att tillföra det där lilla extra till håret.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Den kanske största fördelen med att vara i naturen är att det bjuds på så många olika bakgrunder och miljöer. Allt från slående utsiktsplatser till vattenfall och nyutslagna blommor i en sommargrön glänta. Eller så kan man välja att hålla sig i öknen, och få stenar i alla dess möjliga färger och former som till exempel nationalparken Joshua Tree bjuder på. Nästan hur man än vill ha det så kan vår planet erbjuda det. Visst är det härligt?

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: JoPhoto
Brudklänning: Tadashi Shoji, Leanne Marshall Bridal för Kindred Bridal
Hårstylist: Bangs and Blush
Florist: Thistle and Lace Events
Plats:Great Smoky Mountains National Park