Destinationselopement: Melissa + Shane

Melissa och Shane anordnade ett intimt elopement i Tyskland på en av de vackraste platserna i de bayerska Alperna - sjön Eibsee och den närliggande sjön Frillensee, direkt under Tysklands högsta berg. En kraftig regnskur natten innan deras bröllopsceremonin skapade en vackert mystisk och dimmig atmosfären runt sjön - men under ceremonin fanns det även solstrålar som skymtades genom molnen.

De två träffades på jobbet och Shane friade till Melissa i sitt hem. De firade sitt "första bröllop” hemma med sina vänner och familj men visste att de ville ha en vacker och meningsfull ceremoni bara för de två vid senare tillfälle.

Några dagar före ceremonin fanns det en kraftig regnstorm i regionen som gjorde att några av träden runt sjön föll på vägen som ledde till ceremonin. Lyckligtvis träffade de några vänliga tyskar under vägen som hjälpte dem att flytta träden så att Melissa och Shane kunde komma fram.

Ceremonin bestod av två tyska traditioner: handfasting och en tysk ölritual med den traditionella brudkoppen. Strax efter kyssen bröt solen slutligen igenom molnen!

Njut av denna vackra elopement, fotograferad av In Love With A Wolf.

Melissa _ Shane-2.jpg

Bröllopsplanering: Peach Perfect Weddings 
Fotograf: In Love With A Wolf
Vigselförrättare: Celebrant in London
Florist: Blumen Rosl
Hår + Makeup: Beauty by Jerrianne