Avslappnade förlovningsporträtt i ökenmiljö

Att en ökenmiljö är vacker är ju en underdrift utan dess like. Titta bara på dessa bilder! Nationalparken Joshua Tree i USA är inte en av de mest omtalade naturområdena i landet utan en anledning. Här finns allt från kaktusar och palmer till berg och öppna fält, vilket gör att det är en perfekt plats för en förlovningsfotografering som denna!

En öken är en väldigt spännande plats att ha en förlovningsfotografering på och det är ju just det som blir så härligt! Det är som att man får lära känna paret lite genom bilderna, då deras personligheter får chansen att komma fram och det är precis det som bröllop handlar om - både när det kommer till förlovning, vigsel och mottagning - att forma er tillställning efter vad som passar just er så att era personligheter är i centrum. Det är även så inspirerande att se hur annorlunda samma miljö kan se ut från gång till gång, beroende på vems personlighet som får styra dekorationerna. Att gifta sig i öknen behöver inte betyda att alla bröllop blir likadana bara för att det bakgrunden är sand, kaktusar och berg, och det tycker vi är så spännande! Just Joshua Tree är dessutom en drömdestination för alla er som vill gifta er i solnedgångens gyllene sken - det sägs nämligen att Kalifornien är en av de platser i hela världen som har bäst solnedgångar! 

Bröllop+öken+vigsel
Bröllop+öken
Bröllop+öken
Bröllop+Öken

Hur snygg är inte den här buketten från Christine Cater? På en plats med väldigt få växter, som dessutom tenderar att gå i en och samma, gröna färg är det härligt att se lite fler nyanser! Samtidigt är buketten väldigt passande till miljön, och matchar även snyggt till den blivande brudens hårband! 

Bröllop+Bukett+Öken
Bröllop+brudbukett
Bröllop+öken
Bröllop+plats+öken

I filmer och på tv ser vi alltid hur mannen bär kostym och kvinnan en snygg aftonklänning när det vankas frierier och även många förlovningsporträtt är i det mer uppklädda slaget. Därför är det kul att se hur par som i dessa bilder gått emot normen och gjort det hela lite mer avslappnat. Och hur snyggt blir det inte? Ibland är en hatt, sköna kläder och ett leende på läpparna allt som behövs för att få till den där perfekta looken! 

Bröllop+Öken
Bröllop+brudgum+klädsel
Bröllop+öken

Fotograf: Lilly Red Creative
Blommor: Christine Cater
Plats: Joshua Tree, USA