Bröllopsinspiration Med Två Eleganta Brudklänningar Och Härliga Vårfärger

Inlägget innehåller annonslänkar

Ett Hawaiibröllop har vi nog alla drömt oss bort till någon gång, eller vad säger ni? Även då man kanske redan har en färdig skiss av hur man vill att ens bröllop ska se ut, redan gift sig, eller inte har en blekaste aning om var det framtida bröllopet ska äga rum, så är det väl alltid lite mysigt att dagdrömma sig bort till olika platser. Som till en härlig, varm ö mitt i Stilla Havet kanske? Just idag ska vi visualisera den dagdrömmen åt er, och ta med er till Hawaiis näst största ö: Maui.

Fotografen Mykle Coyne, tillsammans med bröllopskoordinatorn från Maui's Angels Weddings, lät sig inspireras av den vackra ön. Resultatet blev en fotografering med influenser från vintagestilen och en färgpalett i neutrala, jordnära samt rosa toner.

bröllop+vintage+boho+trycksaker
bröllop+vintage+boho+dukning
bröllop+vintage+boho

Färgsättningen av bordsdukningen är ett brett spektrum av puderrosa blommor och vinröda servetter tillsammans med linnedukar och vita tallrikar. En sammansättning som, om man tänker på typiska säsongfärger, är plockade från olika årstider. Men visst går det lika bra att ha vinrött till vårdukningen, som till höstdukningen. Självklart är det härligt att se ett riktigt klassiskt höstbord i djupa färger som verkligen osar höstmys, men är det inte ännu lite härligare att se någon göra precis tvärtom och låta höstnyanserna få bli vårkulörer för en stund?

bröllop+vintage+boho+dukning
bröllop+vintage+boho+blomster

Den här brudklänningen fångar våra blickar direkt. Elegant och intressant design med en djupt skuren rygg. En väldigt enkel design på klänning, utsmyckad med diskreta detaljer i spets och en snygg slits i kjolen. Den känns väldigt rätt i tiden, samtidigt som den egentligen är tidlös. Vi gillar minimalismen i looken, med ryggsmycket som pricken över i:et!

bröllop+vintage+boho+brudklänning
bröllop+vintage+boho

Liknande klänningar

bröllop+vintage+boho+brudbukett

Vilken underbar plats för en ceremonin, mitt på öppna fältet!

bröllop+vintage+boho+vigsel+brudklänning

Även denna klädsel är riktigt snygg! Likt den första är klänningen enkel i sin design, med vackra och välgjorda detaljer som ger en exklusiv känsla. Vilken look gillar ni bäst?

bröllop+vintage+boho+brudklänning
bröllop+vintage+boho+brudklänning