Pre-season Warm-up + Workshop i Lofoten

Under våren är det många workshops på gång, främst för bröllopsfotografer. Vi på Sisters in Law är med på två hörn som vi tänkte berätta mer om här.

16-17 mars - Pre-season Warm-up

Värm upp inför bröllopssäsongen tillsammans med The Wedding Network Sweden med en stylad fotografering deluxe.  Du erbjuds två stylade dukningar och två stylade brudpar, alla i unika och inspirerande miljöer. Här är vi på Sisters in Law med på ett hörn med vår brudkollektion på ett av modellparen.

Välj mellan två paket

Pre-season Warm-up stylad fotografering 16 mars – 2000 kr:
Du betalar 1000 kr vid anmälan samt 1000 kr veckan innan fotograferingen.

Pre-season Warm-up stylad fotografering med övernattning och trerätters middag 16-17 mars – 4000 kr:
Du betalar 2000 kr vid anmälan och 2000 kr veckan innan fotograferingen.

Vid frågor kontakta gärna vår koordinator Anne-Lie Hallkvist 070-3244782 eller maila info@weddingnetwork.se


24-25 april - Northern Soul i Lofoten

Tillsammans med Way up North och Nordica Photography anordnar vi en workshop i fantastiska Lofoten den 24-25 april. Du kan förvänta er storslagna vyer för bröllopsporträtt i fyra olika tappningar med två olika brudpar, samt inspirerande samtal och nätverkande.

Boende och mat 23-25 april ingår samt resa till och från flygplatsen. I skrivande stund är det endast ett fåtal platser kvar, så säkra din plats nedan.

Den här workshopen är värd varenda krona! Är du bröllopsfotograf och vill bredda din portfolio så får du bara inte missa detta! Det går utmärkt att delbetala på vilket sätt du vill, så länge allt är betalt innan workshopen drar igång. Har du några frågor, skriv till info@sistersinlaw.se.

Läs allt om workshopen och boka din plats här: Loften Photography Workshop

lofoten

Sisters in LawComment