Gnistrande vinterbröllop: Maggie + Sean

Även om julen är förbi, så är vintern långt ifrån över. Här får vi inspireras av Maggie och Seans vinterbröllop en vacker decemberdag i Minnesota, fotograferat av Eileen K Photography. Fotografen Eileen berättar för oss att inte ett öga var torrt när Maggie gick mot sin Sean, arm i arm med sin far. Att se varandra först vid vigseln är inte lika vanligt idag, men det var något som Maggie och Sean valde att göra och det är ofta känslostarka ögonblick. Annars är en “first look“, som sker någon timme innan vigseln, något vi ser mer och mer utav och då går brudparet tillsammans in till vigseln.

Planerar du ett vinterbröllop? Berätta gärna om planerna i en kommentar!

Vi gillar verkligen de blå/turkosa- brudtärneklänningarna som så fint bryter av mot det vitklädda landskapet. Bruden Maggie hade införskaffat vintage-pälsar till brudtärnorna och sig själv, som både förhöjde mysstämningen samt värmde lite extra skönt i kylan.

brudtärneklänningar

På vinterbröllop är det snyggt att sätta lite extra färg på läpparna och det var precis vad Maggie gjorde. Vill du få tips på bra röda läppstift? Ta en titt på inlägget Röda läppar där vår bloggare face by linda tipsar om just detta.

Fotograf: Eileen K Photography
Brudtärneklänningar: Kennedy Blue LLC.
Plats: Mn Horse And Hunt