Industriellt Vinterbröllop I Modern Stil

Nu blir det vinterbröllop deluxe! Den stylade fotografering vi ska dyka ner i idag har så mycket härlig inspiration för bröllop som anordnas under de kallare månaderna. Fotografen Shelby Chante' Photography började utforma fotograferingen från en vision om ett modernt vinterbröllop som resulterade i ett chict, industriellt bröllop med vintertema.

Färgpalettens kalla toner möter de klarröda blommorna och inger en stark känsla av en krispig vinterdag med en romantisk touch. Och vänta bara tills slutet av inlägget där det här stylade bröllopet blir ännu lite vintrigare känsla, trots att vi befinner oss inomhus.

En klarröd färg i kontrast med kalla toner är en klassisk palett som vi brukar se på vinterbröllop. Den röda färgen poppar sådär galet snyggt mot en neutral, gråblå bakgrund.

Wow, vilken klädsel! Bruden har på sig en underbar figursydd spetsklänning med en yvig på- och avtagbar kjol som blir till ett vackert släp.

Bordet är stilrent och minimalistiskt dukat. Tallrikarna och glasen är i klart glas, vilket även ljusstakarna är. Som dekor har en girlang av grönska lagts dit. Enkelt men snyggt.

Tänk vad fint det skulle bli att göra en liknande takdekor av material från våra svenska skogar. Så läckert det hade varit med grankvistar som hänger ner, antingen som vigselbåge eller som dekoration för festen. Perfekt för er brudpar som vill DIY:a era dekorationer inför bröllopet.

Som final för fotograferingen har leverantörerna adderat låtsassnö som förgyller stämningen. Åh, så fint!

Fotograf: Shelby Chante' Photography
Uthyrning av möbler och dukning: Something Borrowed Wedding, Event, and Celebration Rentals
Bageri: Charity Fent Cake Design
Kalligrafi: Rachel Lettering
Catering: The Traveling Tin Co.
Kostym: Paul Phillips Formal Wear
Tyger och dukar: Eventful Rental
Ringask: Lovely Ring Box
Makeup artist: Emily Edgar Makeup
Klänning: The Dress Bridal
Bröllopskoordinator: Misty Willinger
Skor: Bella Belle Shoes
Florist: Shannon's Custom Florals
Smycken: Justice Jewelers
Plats: Market 116 Industrial Wedding Venue