Reklamfotografering i Broby
IMG_2035a.jpg

I tisdags var jag anlitad till ett mycket trevligt reklamjobb i Broby. Det var makeup och hårstyling på Anna Odenbäck som driver sitt smyckesföretag Shieldmaid.
Anna och jag hade en jättetrevlig stund och pratade mycket om hur det är att vara kvinnlig entreprenör och företagare med allt vad det innebär. Att man måste våga tro på sig själv, våga stå upp för sig själv, göra svåra val osv.
Det var väldigt befriande att höra att Anna och jag delade många tankar och kände igen varandra i många saker. Det är inte lätt att driva ett företag själv och som i mitt fall inte ha några anställda att bolla idéer med eller luta sig mot och då är möten som detta så fint och ger verkligen en välbehövlig boost.

Anna trivdes verkligen framför kameran och det syntes, hon var ett riktigt proffs!

6a.jpg

Shieldmaid

Anna skapar väldigt vackra smycken och storyn bakom smyckena är otroligt fin. Varje smycke illustrerar en sköld, en sköld som ger ett skydd men som även ger styrka och mod. Shieldmaid står för kvinnlig empowerment, att kvinnor ska våga ta för sig mer och våga följa sina drömmar, våga ta plats, våga starta företag och att våga bli den person som man egentligen är.

Detta är något som ligger mig själv väldigt varmt om hjärtat och därför känner jag så starkt för Annas Shieldmaid!

Bröllop på Kronovalls Vinslott
IMG_6506a.jpg

I lördags var jag på Kronovalls vinslott på Österlen och gjorde makeup och hår på vackra bruden Hannah och hennes två tärnor och mamma. Hannah hade den mest voluminösa klänning med tillhörande släp. Så otroligt vacker och hon bar upp den med bravur.

Förmiddagen innehöll så mycket kärlek, tårar och skratt! Hannah fick fina små brev från sina tärnor och mamma och med tanke på hur emotionellt det blev så var det tur att dessa lästes upp innan jag lade makeupen.

Det var en otroligt vacker dag, solsken och vindstilla och paret hade sin vigsel i en av salongerna på slottet.

Hannah´s makeup gick i varma höstiga toner; brunt, terracotta och guld, som matchade hennes bukett. Då klänningen talade så mycket för sig själv så var en sofistikerad chignon ett mycket passande val av håruppsättning.

Välkommen

Välkommen till min blogg här på Sisters in law!
Här kommer ni få följa mitt liv som stylist och entreprenör. Jag kommer göra inlägg om mina uppdrag, både bröllops- och företagsjobb samt även inspirera och ge tips. Tycker detta ska bli väldigt spännande! 

Holmanäs.jpg
Linda JönssonComment