Rustikt skogsbröllop i mörka toner

Skog är ju något vi har en hel del av här i Sverige, och vore det inte en fröjd att få se lite fler skogsbröllop från vår svenska natur? Skogen är en ypperlig festlokal vare sig ni har en gästlista på flera hundra stycken, eller bara era allra närmsta. Alla får plats, utan att ni behöver lägga pengar på en större lokal. Superbra på alla sätt och vis! Kom dock ihåg att räkna med Sveriges svängiga väder, och planera för att regnet kan falla lite när som helst.

Den här gången får vi se naturen utsmyckad i en rustik ton med jordnära färger och dova detaljer. Det ges plats för simplicitet och kreatörerna, med fotografen Madame Poppy bakom kameran, har verkligen satsat på att ta fram det vackra i just enkelheten. Vi fastnade helt och hållet för hur uppnåeligt detta stylade bröllop är för gemene man och kvinna, det krävs inga otroliga summor pengar eller exklusiva byggnader. Det kan helt klart bli en hundrapoängare, ändå!

bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic+sminkning

Brudgummens klädsel känns väldigt passande för bröllopets miljö! En stilig kavaj i marinblått utanpå en kofta i liknande färg. Båda plaggen är väldigt dova och släpper snyggt fram den rutiga skjortan som påminner om det stereotypiska skogshuggarsmönstret. Håller ni med?

bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic+brudbukett

Brudens klädsel skimrar också i marinblått, som också plockas upp i bland annat tistlarna i brudbuketten,

bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic

Hur snygga är inte dessa bröllopstårtorna? Drömmen!

MadamePoppy_facebooksizejachtmadamepoppy105_big.JPG
bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic+tårta

Och så en liiiite närmare titt på de snygga tårtorna! YUM!

Vad känns mer passande i temat än en middag i en mysig liten skogsstuga? Här finns plats för hela kvällen - en god middag, sällskapsspel, härliga anekdoter över efterrätten och tända ljus när månen träder fram. Låter inte det som ett perfekt sätt att avsluta sin bröllopsdag på?

bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic

Vi är lite extra svaga för dessa trycksaker! Så stilrent och minimalistiskt, men ändå så detaljerat. När man verkligen får till den balansen blir det så ljuvligt snyggt alltså! Det oblekta pappret är dessutom ett perfekt val till det här bröllopet. Alla tummar upp!

bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic+trycksaker
bröllop+elopement+boho+rustic
bröllop+elopement+boho+rustic

Fotograf: Madame Poppy
Bröllopskoordinator: BEST DAY EVER Events
Brudklänning: Tzariena
Video: The Best of Times Films
Stationery: The Sparkle Company
Makeup: Visage Guru
Kostym: Rietbergh maatpakken & trouwpakken
Bakverk: Sugarlips Cakes
Florist + koncept: Meesterlijk Groen
Plats: Jachtslot de Mookerheide, Nederländerna
Modeller: Dirk-jan Van de Water + Renske Dost