Industriellt bröllop med guldkant

Igår skrev jag lite kort om att när man börjar med sin bröllopsplanering bör man spika lokal och miljö först, innan man går vidare med tankar kring blommor, dekorationer och så vidare. I bilderna nedan befinner vi oss i en industriell och rustik miljö där kreatörerna skapat en konstrast genom att kombinera den råa lokalen med lyxiga detaljer.

Tegel, svart, guld och vitt var de färger de lekte med för att ge lokalen den rätta känslan. Och jag tycker att det blir riktigt häftigt! Om man skulle välja mycket pasteller och en mer klassisk stil i en miljö som denna hade det kunnat bli lite för mycket kontrast, vilket inte hade skapat ett lika bra samspel. 

Nika från Skillad Floral Design berättar

Jag tänkte på att använda lite murriga färger så det skulle matcha med den råa lokalen i betong och tegel. Få lite edge och inte för romantiskt. Och så vild och organiskt förstås som vanligt!
Rental Stories

Fotograf Matilda Söderström berättar

Det kändes extra roligt att få använda nyblivna mamman Rebecca med sonen Vilgot som modeller och på så sätt inte bara ge henne lite extra egentid och egoboost men också för att påminna om att det finns fler sidor av kärlek på bröllop - inte bara till din respektive.

Fotograf: Matilda Söderström
Florist: Skillad Floral Design
Dukning: Rental Stories
Dekorationer: Theo & Jag
Brudklänning: By Malina
Lokal: Skyddsrummet