Havsnära och minimalistisk bröllopsinspiration

Innan man väljer ett tema eller till och med klädseln till sitt bröllop, bör man först och främst spika en plats att fira dagen på. När ni har gjort det kan gå vidare i planeringen och att hitta en röd tråd som passar resten av miljön. 

Inspirationen nedan är en havsnära sådan, där snäckor fått stå som kopplingen med havet. Det behöver inte nödvändigtvis vara mer detaljrikt än så på borden. Väldigt elegant tycker jag. Och jag gillar den minimalistiska designen av tårtan. Lägg märke till spetsdetaljerna på det nedersta planet, snyggt!

Fotografer: Jessica Hanlon från Eve’s Eye Picture Perfect  samt Doreen Melbinger
Hår och makeup: Mia Van Staden från  Mia Angeli Bei
Blommor: Kristina Veltkamp - Systerblom
Tårta: Jaynie Ong - Cake Couture
Trycksaker: Jessica Hanlon - Eve's Eye Weddings
Modell: Julia Lundgren
Klänning: Loretta Willander - Sömnadskreatören.
Lokal: Café Båthuset, Solna