Bohemisk bröllopsinspiration

Eftersom jag själv för tillfället håller på med arbetet av bröllopsboken Gift - skapa ditt unika bröllop som släpps i november 2017, vet jag hur mycket tid, energi och planering som krävs för en inspirationsfotografering. Därför vill jag slå ett slag för alla de team runt om i världen, som lägger ner sin tid och själ i att skapa inspirerande bilder. Till alla de som skapar någonting kreativt och annorlunda. 

Bilderna nedan kommer från ett finskt team som vill inspirera till att brudar ska våga vara sig själva på sin bröllopsdag. Det jag tycker känns speciellt med stylingen i bilderna nedan är hur smyckena på armarna har fått ta plats. Länge ner kan du läsa några inspirerande tankar från fotografen Rita Miklán.

Fotografen Rita Miklán berättar

Having a personal connection and good communication with the vendors is important for your wedding day. Choosing a certain style is a tough one, because there are so many beautiful options to choose from. It is true for the wedding dress, the flowers, the decoration and also the style of photography.
I would suggest to the brides to dare to be themselves on their wedding day, and choose what they really would like to have rather than choosing something out of comfort, or because that's what other people would approve of. Now that even traditional weddings can be spiced up, it is easier to get creative with some details. It's also good to communicate the ideas with the creative team behind the wedding, so we can provide the service the couple really envisions for their wedding.

Fotograf: Rita Miklán och assistenten Michel Gillet
Hår och make up: Jannica Stelander och assistenten Tytti Tiainen
Brudklänning: Revelations by Aurora Raiskinen 
Florist: Floramore 
Modell: Anna Anttilainen