Bröllopsinspiration Från Gotland Med Fokus På Torkade Växter

Idag ska vi få njuta av bilder från en workshop som bröllopsfotografen Malin Lindner höll på Gotland förra året. Det är även Malin som har tagit just de bilder vi nu ska få se och här hittar vi mängder av inspiration till ett avslappnat bröllop samt inspiration till dukning och blomster.

rustik dukning

Katrin Bååth och Skillad Floral Design står för stylingen och dukningen och här får vi se en modernt rustik dukning med både torkade och färska växter. Så vackert!

torkade växter blommor
torkade blommor bröllop

Det är så himla vackert med torkat tycker vi. Det är en trend som smög sig på i slutet av 2018, och som syntes mycket i stylade fotograferingar under 2019. Nu hoppas vi att vi får se mycket torkat på riktiga bröllop under 2020!

dukning bröllop inspiration
Surflogiet gotland bröllop

Platsen för strandporträtten och är på Surflogiet på Gotland. En välbesökt plats för surfare och en plats där man även kan arrangera sitt bröllop hos.

brudbukett torkade blommor

Lägg märke till att vi får se flera exempel på brudbuketter med både torkade och färska inslag. Vilken är din favorit av dem du ser?

brudbukett med torkat
En brudbukett gjord enbart av vass - väldigt miljömedvetet!

En brudbukett gjord enbart av vass - väldigt miljömedvetet!

brudklänning abby waits

Den fantastiska brudklänningen är från svenska Abby Waits. Så vacker!

abby waits
bröllop gotland

Vi tackar Malin och resten av teamet för dessa härliga bilder. Nu längtar vi till sommaren och att få gå barfota i sanden, gärna just på Gotland!

Vill du se mer från Surflogiet på Gotland? Läs Issue 09 av Sisters in Law Magazine där vi får ta del av en bröllopsberättelse därifrån.

bröllopsinspiration
dukning strandbröllop

Arrangör och fotograf: Malin Lindner
Styling: Katrin Bååth och Skillad Floral Design
Florist: Skillad Floral Design
Strandlocation: Surflogiet, Gotland
Dukning inomhus: Hotel Stelor
Makeup och hår: Wilma Olsson
Brudklänning: Abby Waits
Trycksaker: Miss Papperista