Inspiration till nyårsbröllop

Förra veckan kunde vi inspireras av en riktigt snygg juldukning, se här: Storslagen och modern juldukning i växthus. Från samma team inspirerar nu till nyårsbröllop. Nyårsafton är en dag då många både förlovar sig och gifter sig. En perfekt dag att visa kärleken till varandra, då man ofta är bland nära och kära och kan fira händelsen ihop med dem. För er som vill gifta er sådär i sista minuten, så anordnar många kyrkor drop in-bröllop just på nyårsafton. Var inte för spontana bara, utan se till att ha med er legitimation och en giltig hindersprövning från Skatteverket. Minst en av er måste också vara medlem i svenska kyrkan.

Men oavsett om ni tänkte gifta er på nyårsafton eller ej, så kommer här en helt magisk serie bilder av fotograf Linda Eliasson , som kan inspirera till nyårsfesten på ett eller annat sätt.

Modefotograf + klänning
Fashion photography nature
Modefotografering
Brudbukett

Alltså, denna buketten! Nika på Skillad Florals gör oss nästan stumma av beundran! Kombinationen av torkade bladverk, kål, frökapslar, rosor, pampasgräs och mycket mer skapar en minst sagt unik brudbukett och vi älskar den!

Brudbukett med kål
Nyårsfest + dukning

Den coola klänningen kommer från The WOW Closet i Stockholm, där du kan hyra både fest- och brudklänningar från designermärken. Vi på Sisters in Law har själva varit där och provat en hel del klänningar och kan lova att det är värt ett besök!

Nyårsfest + bröllop på nyår
nyårsfest + dukning
Nyårsdukning
Nyårsdukning
Nyårsdukning
Nyår + dukning + fest
Nyårsbröllop

Planerar ni ett nyårsbröllop? Tagga gärna oss på Instagram på @sistersinlaw.se om ni lägger upp någon bild från er kväll, så får vi vara med och fira med er!

RentalStoriesStyledByLindaEliasson2018-WEB-283.jpg

Fotograf: Linda Eliasson Photography
Styling, dekor och idékoncept: Rental Stories
Klänningar: The Wow Closet
Florist: Skillad Florals
Hår + Makeup: Sara Ingelsson
Trycksaker: Lucki Studio
Modell: Malin Högberg
Plats: Brunnsvikens trädgård, Classicums visningsträdgård 
Film: JN Filmproduktion