Elopement vid Josefinelust: Elin + Freddie

Fler och fler väljer en intim ceremoni för sig själva eller kanske med några enstaka gäster. Idag får vi följa med på Elin och Freddies elopement vid Josefinelust. Med sig hade de bröllopsfotografen Amanda Falkman, Frkn Falkman, som dokumenterade deras otroligt vackra dag. 

Frkn Falkman berättar

Första veckan sista året på gymnasiet var jag på äventyrsresa i Mölle. Äventyrsresa i Mölle med min skola innebar att samtliga elever klumpades ihop i olika grupper, fick en karta och skjutsades ut i skogen med uppgift att hitta hem igen. Min grupp gick vilse. Men vi hamnade vid Josefinelust - Skånes vackraste plats. Josefinelust är som taget ur en Astrid Lindgren-berättelse. Jag tänker Nangijala, Grekland och Island - samtidigt!
Tre år senare (vi hittade ju hem till slut) fick jag frågan av Elin och Freddie: om jag kunde tänka mig att fotografera porträtt på Kullahalvön och vigsel vid Jose-frigging-finelust. Oh my!
Jag tog min vapendragare under armen, styrde mot Skåne och peakade på sommarens första bröllop. Vi snackar berg med sluttning mot havet, mörkblå klänning, bebismage, krokiga träd och runda stenar. Och mer hav. Hur kan en leva utan hav? Och när bilderna var levererade verkade det som att Elin och Freddie var minst lika nöjda: 
"Herregud vilket fint paket!! För att inte tala om innehållet! Vi är verkligen supermeganöjda med bilderna, så jäkla fina. Vi kan knappt fatta att det är vi på bilderna! Tusentusen tack för att du dokumenterade vårt bröllop, det kunde inte blivit bättre."

Jag kan inte annat än att hålla med brudparet. Amanda Falkman har ett unikt bildspråk som inte går att beskriva rättvist i skrift. Tur då att vi nu får njuta av bilder som kan visa det istället!