Sensuella och konstnärliga skogsporträtt

Det här är ännu ett exempel på en vacker boudoir-fotografering helt i min smak, där det sensuella inte blir för mycket utan snarare uttrycks på ett mjukt sätt. Porträtt som dessa är mer utav ett konstverk och hade kunnat vara något att stoltsera med på väggarna i sitt hem. Något som kanske inte går med andra typer av boudoir-porträtt. 

Tidigare publicerade boudoir-porträtt hittar du här: Konstnärlig boudoir-fotografering / Lekfulla boudoir-porträtt.

Några ord från fotograferna bakom JoPhoto:

Our idea of boudoir is emphasizing natural beauty with organic details in a conservative and artistic way. So, we went to the Great Smoky Mountains for this Tennessee boudoir session on a hot July evening as the sun was setting, and you could smell the smoke drifting from campfires around the bend in Elkmont. We wanted to highlight the romantic and intimate feel of the woods, river, and mountains while bringing out the natural elegance and delicacy of the bride.
boudoir
Wedding boudoir
Bröllop blogg

Fotograf:  JoPhoto
Plats: Great Smoky Mountains National Park
Smycken: Kelly Spence
Hår och makeup: Tony Williams II
Slöja: Kelly Spence