Konstnärlig boudoir-fotografering

Att hylla sin kropp genom en boudoir-fotografering kan vara en kul upplevelse. Många gör detta som en morgongåva till sin partner, men jag tycker nödvändigtvis inte att det behöver vara till någon annan än sig själv. Personligen tycker jag att allt för sensuella boudoir-fotograferingar kan bli för mycket och jag vill helst visa upp en mer lekfull och konstnärlig sida av det här på Sisters in Law. 

Dessa boudoir-bilder är helt i min smak. Det är vackert, konstnärligt och sensuellt utan att det blir för mycket. Har du gjort, eller funderar du på att göra, en boudoir-fotografering? Berätta gärna om dina tankar kring det!

Fotograf: Michelle Mock
Eventkoordinator: Darya Kamalova
Design och planering: Anastasia Aslanyan
Plats: Villa Vigna Contarena
Florist: Bianco Weddings
Klädsel och mask: Sibo Designs
Videograf: Paolo Brentegani
Makeup/Hår: Lidija Malinovskaja
Modell: Victoria Lutterodt
Dekorassistent: Evgeniya Dragun