Somrigt skogsbröllop: Claire + Jon

Jag hoppas att ni alla hade ett fantastiskt nyårsfirande i helgen! Plötsligt är det ett nytt år med nya möjligheter och utmaningar. Som jag skrev i förra inlägget så kommer 2017 innebära mer av allt här på bloggen och jag kommer lägga mycket mer fokus på DIY-projekt och recept. Det hoppas jag att ni ser fram emot lika mycket som jag!

Nästa måndag kör jag igång med bröllopsberättelser igen och först ut för året är Emma och Viktor som berättar om sin dag. Men idag fokuserar vi på Claire och Jon som delar med sig av utvalda bilder från sitt vackra skogsbröllop i Tennessee. Är speciellt förtjust i blomsterkransen i Claires hår, väldigt drömskt och elegant. 

Kemp_Crider_JoPhoto_CT2A5031_low.jpg
brudbukett
Kemp_Crider_JoPhoto_585908_low.jpg

Fotograf: JoPhoto