Förlovningsporträtt en sensommarkväll: Emilie + Conner

En förlovningsfotografering är något som fler borde göra tycker jag. Gärna med samma fotograf ni tänk ha till ert bröllop. På så sätt får ni tid att lära känna fotografen och känna er avslappnade framför kameran, samtidigt som ni får ert härligt minne och dessutom ett helt gäng fantastiska bilder på er som par. 

Mitt tips är att ta er till en plats som betyder extra mycket för just er. Kanske är det ett promenadstråk i närheten av ert hem, kanske en strand där ni en gång åt en picknick som ni minns extra väl. Eller kanske på ett tivoli där ni hade en av era dejter i början av er relation. Gör fotograferingen levande och ta hjälp av vad som finns runt om kring er just då för att skapa en avslappnad stämning. Berätta för varandra varför ni älskar varandra och vad ni ser fram emot mest av allt i er gemensamma framtid. Var lekfulla och gör dagen till en extra bra dag att minnas.

Bilderna du ser idag är från skickliga Karra Leigh Photography som tillsammans med paret Emilie och Conner skapat en serie kärleksfulla bilder i en makalös miljö. Titta och njut!