Lila och guld som färgtema på det dukade bordet

Med guld, plommontoner och rosa vill skaparna bakom denna dukning inspirera till ett livfullt vinterbröllop. Som du säkert vet, är färgstarka bröllop något som jag ofta uppmuntrar till och det finns ju inga gränser till kreativiteten där. Gårdagens bröllopsberättelse hade mycket färg, något som kom naturligt i och med den fantastiska lokalen Rebecca och Marcus befann sig i. Har man istället valt en lokal vars inredning är väldigt minimalistisk, kan man fokusera på lite extra färgklickar i både blommor och dekorationer.

Utgå från platsen ni ska befinna er på innan ni väljer ett färgtema. Detta var något jag själv inte alls hade i åtanke när jag planerade mitt bröllop. Det visade sig att stolarna i festlokalen var röda, vilket helt och hållet skar sig med min vision av dukningen. Det blev så klart en lika trevlig fest för det, men hade jag tänkt på det i förväg hade nog dekorationerna sett annorlunda ut.

bröllopsblogg
bröllopssida
bröllopsinspiration
weddinginspiration
__CaseyHendricksonPhotography_PlumandGoldWinterCASEYHENDRICKSONPHOTOGRAPHY7282_low.jpg