Underbart bohemiskt

Tanken bakom denna fotograferingen från Utah, USA, var att fånga det vackra i november månad som många kanske missar. Här i Sverige känns det dock svårt att uppskatta det dystra november, i alla fall här i Umeå där jag befinner mig. Det är då det är extra härligt att drömma sig bort med bilder som dessa.

Så här berättar fotografen Ashley Hawkes:

The vendors and I wanted to inspire our brides and grooms to fall in love with November. We feel often that it is a month full of beauty easily missed. Blending the beautiful Utah mountain ranch setting with a bohemian tribal vibe we felt we could give them something to aspire to. Bohemian style weddings are often thought of in warmer seasons and climates but we wanted to show the world that a wedding can be done in the same style during colder climates.
__HawkeyePhotography_IMG4162_low.jpg
makrame.jpg
bröllopsblogg
rustikt bröllop
bröllopstårta.jpg
bohemisk inspiration
brudbukett
bohemisk styling.jpg
Bohemiskt
Boho wedding

Fotograf: Hawkeye Photography
Klänning: Harlow's Bridal Shop
Blommor: The Pear Blossom
Hår: Blushing Blonde HUMA
Smycken: Stay Gold