Duking För Höstbröllop Med Bohemisk Inspiration

Höstsäsongens bröllop och stylade fotograferingar bjuder alltid på en rejäl dos av inspiration och så även den stylade fotografering vi ska spana in i detta inlägg. Kronan på verket i den här fotograferingen är verkligen den färgsprakande dukningen i orangea kulörer.

Fotografen bakom detta projekt är Madisun Paige Photography och hon har gjort ett strålande jobb med att fånga inspirationen på bild.

utomhusbröllop trädgård

För oss här i Sverige känns det lite annorlunda att se ett höstbröllop som är omringat av såhär mycket grönska. Men visst är det vackert?

trädgårdsbröllop dukning

Den massiva buketten är definitivt den stora ögonstenen på bordet. En rödorange bukett bunden med mycket variation på såväl blomsterarter som höjden på blommorna. Visst förstärker den yviga formen den mjuka känslan som träder fram i resten av fotograferingen? Helheten är lätt för ögat att ta in, trots att det händer mycket på bordet.

Ett tips när man dukar ett bord är att välja ut något som är dukningens fokus. En bukett mitt på bordet, ett par iögonfallande glas, en duk eller en riktigt imponerande ljusstake. Tanken är att det man väljer alltid ska vara i åtanke när man väljer ut resten av dukningen. På så sätt blir det inte för många kronor på verket och allt som dukas fram samspelar med varandra.

rustik dukning
vintage bröllop
bröllop bukett dukning
boho bröllop utomhus

Kreatörerna fortsätter att leverera inspirerande dekor i form av en vacker vigselbåge som flirtar med det bohemiska. Makramétråd och rotting är material som starkt förknippas med en mjuk bohemisk känsla och i det här fallet passar det så bra till den industriella ramen vigselbågen är byggd av.

boho bröllop vintage
boho bröllop vintage
boho bukett röd
klädsel bröllop boho
chiffonklänning bröllop

Hoppas att ni hittade massor av härlig inspiration i det här inlägget!

bröllop klädsel
chiffon klännning bröllop

Fotograf: Madisun Paige Photography
Uthyrning: This Happy Place Design
Modeller: Julie & Tim Czernek
Klänning: CCs boutique
Lokal: SoireEstate
Makeup artist: Anastasia Alaimo
Florist: Uli Floral