Inspiration Till Sommarbröllop Med Citrustema

När man planerar bröllop är det alltid skönt att hitta någon slags röd tråd eller tema för dagen. Det vanligaste är att välja ett färgtema, just för att göra valen enklare kring blommor, dukning och övriga dekorationer. I den här somriga bröllopsinspirationen är det citrus som är temat.

Har ni valt ett bröllopstema till ert bröllop? Det är ingenting ni måste följa strikt, men som vi skrev ovan så förenklar det valen i planeringen. Även om ni vill ha ett lantligt eller bohemiskt bröllop och kanske nöjer er med det så är det ändå skönt att vara lite mer detaljerad i stil än så. Att skapa moodboards är ett sätt att ringa in en stil och då är Pinterest den härligaste platsen för det! Ett tips där är att pinna allt ni orkar i början, allt som faller er i smaken. Men det är viktig att sedan sålla bort bilder så att ni landar med kanske 10-15 bilder i slutändan som tillsammans ger er en tydlig röd tråd. Spana gärna in vår Pinterestsida för att komma igång med inspiration: Sisters in Law på Pinterest.

Om du söker efter inspiration som går i ljusa och starka nyanser i somriga färger så är dagens blogginlägg för dig! Som vi skrev ovan är det citrustema där Foreman Event Co. har styrt ihop allt på ett enastående sätt. Fotografen Maddie Kay Photography har också fångat de starka färgerna i solskenet så himla bra.

Elegant, Summer Citrus Styled Shoot Bröllopsblogg_Sommarbröllop_Pastelligt Bröllop12_low.jpg

Med citrus som tema får vi främst gult, orange och rosa som färgpalett genom citron, apelsin och grapefrukt. Färgerna passar ypperligt ihop men behöver brytas av med en kontrastfärg för att nå perfektion. Här föll valet på grönt som dels lyfts fram i buketten men också genom lime som man kan skymta på sina ställen. Brunt hade också kunnat vara en färg som hade fungerat väl till citrustonerna. En enkel förändring hade varit att byta ut det ljusa bordet med duk till ett rustikt träbord istället.

Elegant, Summer Citrus Styled Shoot Bröllopsblogg_Sommarbröllop_Pastelligt Bröllop17_low.jpg
Elegant, Summer Citrus Styled Shoot Bröllopsblogg_Sommarbröllop_Pastelligt Bröllop01_low.jpg

Vi älskar denna böljande off shoulder brudklänning och slits. Den känns somrigt romantisk och passar perfekt in i detta lekfullt eleganta bröllop.

Elegant, Summer Citrus Styled Shoot Bröllopsblogg_Sommarbröllop_Pastelligt Bröllop-164_low.jpg

Visst är brudbuketten fantastiskt vacker? En riktig 100-poängare till ett somrigt bröllop som detta, eller vad säger ni?

Elegant, Summer Citrus Styled Shoot Bröllopsblogg_Sommarbröllop_Pastelligt Bröllop-175_low.jpg
Elegant, Summer Citrus Styled Shoot Bröllopsblogg_Sommarbröllop_Pastelligt Bröllop07_low.jpg
Elegant, Summer Citrus Styled Shoot Bröllopsblogg_Sommarbröllop_Pastelligt Bröllop174_low.jpg

Vi blir så frestade av denna grapefrukt-drink!

Elegant, Summer Citrus Styled Shoot Bröllopsblogg_Sommarbröllop_Pastelligt Bröllop072_low.jpg

Även bröllopstårtan har fått smaka på bröllopstemat i sin utsmyckning. Så vacker tårta!

Elegant, Summer Citrus Styled Shoot Bröllopsblogg_Sommarbröllop_Pastelligt Bröllop-32_low.jpg

Det blir extra tydligt att det här är bilder som riktar sig till sommarpar som vill gifta sig i värmen, då isglass och läskande drinkar är en del av inspirationen. För de varmaste sommardagarna är det extra viktigt att tänka på vätska och isglassar kan vara en kul idé att inkludera för att ge gästerna det där lilla extra.

Elegant, Summer Citrus Styled Shoot Bröllopsblogg_Sommarbröllop_Pastelligt Bröllop02_low.jpg

Ett bra avslut på härlig inspiration och vi hoppas att ni gillade inlägget lika mycket som vi! Klicka gärna på det lilla hjärtat längre ner för att visa det isåfall. :)


Fotograf: Maddie Kay Photography
Bröllopskoordinator: Foreman Event Co.
Dekor: Vintage Indigo Rentals
Florist: Carolina Flowers
Brudklänning: London and Lace Bridal
Bröllopstårta: Gateaux
Isglassar: Buggy Pops
Makeup: Leah Milan Makeup artist
Catering: Jack's 47
Kalligrafi: Kristen Henderson Calligraphy
Modell: Madison Krupp Photography