10 Lantliga Bröllop I Lada Att Inspireras Av

Vi ska dyka ner i de lantliga bröllopens värld och spana in 10 bröllop att inspireras av inför den stora dagen. Här hittar du lantliga bröllop med fest i lada, vigsel på egen gård, massvis av bröllopsdekorationer och inspiration för hur du kan klä dig.

Skulle du vilja spana in ännu mer lantlig inspiration, rekommenderar vi att du kikar i kategorin som heter just Lantliga bröllop, men först kollar vi in dessa härliga bröllop nedan.


Lantligt och Avslappnat Sommarbröllop med Fest i Larssons Lada: Linnéa + Daniel

Ett enkelt och roligt bröllop. Det ville paret Linnéa och Daniel ha på sin stora dag och så blev det. Linnéa och Daniel planerade sitt bröllop till exakt ett år efter sin förlovning och lotten föll på en solig sommardag i Larssons lada. Spana in hela deras härliga bröllop i detta inlägg.

lantligt bröllop

Lantlig sommardröm: Thea + Mattias

It's a match! Thea och Mattias träffades på Tinder 2014 och har varit oskiljaktiga sedan dess. Den 17 juni 2017 anordnade de ett lantligt bröllop med känslan av sagolik sommartid, som brudparet själva uttrycker det. Häng med på denna sommardröm till bröllop med lantlig känsla.

lantligt bröllop

Bohemiskt och Lantligt Sommarbröllop i Larssons Lada: Freja + Robin

Freja och Robin gifte sig den 22 juli 2020 och bjöd in till ett lantligt bröllop strax utanför Stockholm. Här har ni ett bröllop som utstrålar svensk sommar och bohemisk inspiration. Brudparets klädsel är så underbar med färgglad kostym, en vacker blomsterkrona och mer därtill. Åh, så fint det är!

lantligt bröllop

Fotograf: Malin Sydne

Lantligt Augustibröllop i Falun Med Fest i Lada: Emelie + Johan

Vi tar oss tillbaka till den 15 augusti 2020 då Emelie och Johan sa ja till varandra. De vigdes i skuggan av en björk på en äng i Stabergs Barockträdgård en bit utanför Falun. Det blev en intim vigsel med ett litet antal gäster. Den efterföljande middagen och festen hölls sedan i en närliggande lada - och vilken lada. Här finns inspiration för er som gärna går all in på dekorationer för ert lantliga bröllop.

lantligt bröllop

Fotograf: Michaela Zabel

Lantligt bröllop med ladufest: Amanda + Markus

Amanda och Markus gifte sig den 5 augusti 2017 i Hackås, utanför Östersund. De bjöd in till ett lantligt bröllop på brudgummens föräldrars gård och den mysiga ladan pryddes med mängder av ljusslingor och vimplar. Vigseln i sig höll till i en närliggande kyrka som sedan följdes av middag, lekar och dans till 90-talets bästa hits i den dekorerade festladan.

lantligt bröllop

Fotograf: Jonna Nimonius

Lantligt Gårdsbröllop på Hemmaplan: Anna-Junie + Johan

Anna-Junie och Johan bjöd in sina gäster till sin egen gård och ett alldeles underbart sommarbröllop med personlighet i varje liten detalj. För dem var det självklart att vigseln och festen skulle ske så nära hemmet som möjligt, och valde därför att anordna hela bröllopet på hemmaplan. Som vi gillar det här bröllopet! Vilken ynnest att få både bo och gifta sig på en sådan här fin plats.

lantligt bröllop

Fotograf: Stina Nilsson

Lantligt Junibröllop i Brämhults Kyrka

Det finns så mycket som vi gillar med det här bröllopet! Festlokalen, de udda stolarna, den underbara klänningen som bruden Ebba har på sig dagen till ära. Det svensk-engelska paret Ebba och Ben gifte sig i Brämhult en dag i juni, med strålande sol och idyllisk miljö. Det vi gillar lite extra, är den mysiga ladan paret hittat till sitt bröllop. Hur underbart är det inte att kunna ställa dörrarna på vid gavel och bjuda in utomhuskänslan i ladan?

lantligt bröllop

Fotograf: Frkn Falkman

Lantligt junibröllop med fest i loge: Emelie + Anton

Emelie och Anton gifte sig 17 juni 2017, men det är ett bröllop vi tycker håller stilen än idag. Ett tidlöst lantbröllop, med andra ord. På deras bröllop bjöd brudparet på ett mysigt sommarbröllop med vigsel utomhus och fest i loge. Dessutom finns här inspiration till skyltar, trycksaker och dekorationer med lantlig känsla.

lantligt bröllop

Lantligt Norrlandsbröllop på Holmön: Sara + Adam

Paret Sara och Adam gifte sig i somras på den mysiga lilla ön Holmön utan för Umeå. Ett bröllop som de själva beskriver som naturnära och avslappnat, med mycket gemenskap och kärlek. En lantlig sommardröm från den vackra, norrländska naturen. Det är ett bröllop med mycket personlighet som vi verkligen rekommenderar att ni kikar på.

Lantligt och bohemromantiskt bröllop: Emma och Niklas

Emma och Niklas gifte sig den 4 juni 2016 framför en rustik gammal lada strax utanför Jönköping. De skapade många dekorationer och smarta lösningar själva så här finns mycket inspiration att hämta. Det här bröllopet innehåller nästan allt med sitt lantliga, bohemiska och romantiska tema.

lantligt bröllop

Fotograf: Emily Dahl