Lantligt Junibröllop i Brämhults Kyrka

Det finns så mycket som vi gillar med det här bröllopet! Festlokalen, de udda stolarna, den underbara klänningen som bruden Ebba har på sig dagen till ära. Det svensk-engelska paret Ebba och Ben gifte sig i Brämhult en dag i juni, med strålande sol och idyllisk miljö. Det är en kärleksull atmosfär som ligger över dessa bilder, som alltid har fotografen Frkn Falkman lyckats så fint med att fånga parets stora dag i foto.

Förutom att bröllopet är otroligt vacker, så är det även väldigt hållbart planerat. Ebba och Ben har gjort ett strålande jobb med att inspireras och nyttja sin omgivning i allt från blomsterkreationer till möbler och dekorationer. Vid middagsborden står udda stolar, den ena olik den andra. Inför dagen plockades blomsterbuketter från naturen; Liljekonvaljer för bruden, blomsterlupiner som välkomstbuketter vid ladans entré. Det känns så originellt, hållbart och nära. En underbar kombination som resulterade i ett ännu mer underbart bröllop!

bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar

Fotografen amanda falkman om bröllopet

Brämhult, juni. Ebba och Ben har skeppat vänner och hembrygd öl från England till Sverige för att fira bröllop. Vädret och platsen i kombination är en näst intill löjlig direktgoogling av ”svensk idyll”. Ebbas brudklänning är hennes mammas och inhandlades under föräldrarnas smekmånad i Grekland. Porträtten tar vi skogen, längs landsvägen och i en hästhage. Buketten består av liljekonvaljer, vigseln sker i Brämhults kyrka och festen tar plats i ladan vid Ebbas barndomshem. I en uthusbyggnad är en replika av baren där brudparet först träffades uppbygd. Tal hålls på engelska och snapsvisor sjungs på svenska. Allt är grönt, skönt och så sanslöst vackert.

bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar

Brämhults kyrka så otroligt fint målad! Den är dessutom perfekt för ett litet, intimt bröllop för nära och kära.

bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar

En gammal lada, mysiga möbler och massvis med ljusslingor i taket. Kan det bli bättre?

bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar
bröllop+lantligt+sommar

Fotograf: Frkn Falkman