5 Vinterbröllop Runt Om I Sverige Att Inspireras Av

Låt oss dyka ner i vinterbröllopens värld för en liten stund. Den mysiga säsongen av vintriga bröllop väntar bakom hörnet så visst vore det passande med lite inspiration från tidigare vinterbröllop? Vi har letat i vårt bloggarkiv och samlat ihop 5 bröllop från vinterhalvåret att inspireras av. Vare sig ni planerar ett bröllop i fjällen eller Göteborg, här hittar ni 5 bröllop från olika delar av Sverige.

Känslosamt Vinterbröllop i Norrländskt Landskap: Josefin + Victor

Josefin och Victor gifte sig i ett snötäckt Norrland. På tio veckor planerade paret ett känslosamt och personligt bröllop att gå av stapeln strax innan vinter blev till vår.

bröllop sverige vinter

Fotograf: Amanda Falkman

Gnistrande vinterbröllop i Vemdalen: Erika + Jacob

Vintern är lågsäsong vad gäller bröllop, men det gör inte vinterbröllop mindre stämningsfulla. Med mörkare dagar och kallare temperaturer har bröllop på vintern alla förutsättningar på att bli riktigt mysiga. En beskrivning som vi tycker passar bra in på Erika och Jacobs dag. De planerade sitt destinationsbröllop i Vemdalen och bjöd in sina gäster till ett gnistrande vinterbröllop med vigsel och fest i vintern tecken.

vinterbröllop sverige

Fotograf: David Schreiner

Avslappnat Novemberbröllop I Palmhuset: Isabella + Patrik

Bröllopet mellan Isabella och Patrik är bevis på hur annorlunda och varierande man kan planera sina vinterbröllop. Nu när vi kikat in två bröllop från snöiga Norrland beger vi oss längre söderut för att spana in ett intimt och avslappnat novemberbröllop i Palmhuset, Göteborg. För ett vinterbröllop behöver såklart inte präglas av årstiden för att vara mysigt. Ni planerar ert vinterbröllop precis så som ni vill.

bröllop göteborg november

Fotograf: Frkn Falkman

Corona-anpassat Novemberbröllop I Göteborg: Jesper + Filippa

Vi stannar kvar i Göteborg för att spana in Filippa och Jespers bröllop. Paret gifte sig den 21 november 2020 och bjöd in till ett industriellt bröllop i Jonsereds Fabriker i Göteborg. Det var en blåsig dag som kanske inte gick som det först var planerat, men som blev otroligt bra ändå.

Kraftfullt novemberbröllop: Stina och Peter

I de mest södra delarna av Sverige hittar vi Bläsinge Gård. Här gifte sig Stina och Peter den 28 november 2015. Skåne, där gården ligger, är knappast känt för att få mycket snö och den här dagen var inget undantag. Istället duggade regnet tätt, något som bidrog till mer mysfaktor under både vigsel och middag.

november bröllop

Fotograf: Jonas Karlsson