Lantligt bröllop med ladufest och egen designad brudklänning: Elin + John

Elin och John gifte sig i Norra Fågelås kyrka, Hjo, den 19 augusti 2017. Deras bröllop var ett lantligt sådant och bjuder på massor av fina detaljer. Bröllopsfotografen Emma Eriksson var med och förevigade dagen och nu får vi bröllopet återberättad av brudparet Elin och John.

Read More
Alternativ brudklädsel i skogsmiljö

Med alternativ och avslappnad klädsel samt lockande plockmat, får dessa inspirerande bilder i skogsmiljö inleda helgen. Modellerna kanske ni känner igen sedan tidigare? För några veckor sedan delade de nämligen med sig av sin bröllopsberättelse, se här: Avslappnat bröllop med fest i lada: Bella + Carl. Nu fick de porträttera framför Matilda Söderströms  kamera igen och fick även njuta av den goda maten från M Creperie.

Read More
Bröllopstema: Växthus

Att hitta den perfekta bröllopslokalen kan vara klurigt. Och när ni väl hittar den, kanske den inte är ledig de datum ni vill. Titta gärna runt efter annorlunda lokaler för en mer personlig bröllopsfest och var inte rädda att skicka en förfrågan till de mest oväntade lokalerna. 

Växthus är en cool plats att gifta sig i och här kommer några exempel på hur vackert det kan vara, oavsett om de är fyllda med grönska eller ej.

Read More
Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson

Jag har intervjuat bröllopskoordinatorn Johanna Kajson, som bland annat arrangerat Isabella Löwengrips och Kenza Zouitens bröllop. Hon har även nyligen släppt en bröllopsbok som heter Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson. Johanna delar med sig av en hel del matnyttiga och berättar även vad en bröllopskoordinator faktiskt gör. 

Read More
Lantligt och avslappnat bröllop: Elin + Mathias

Elin och Mathias gifte sig den 7 juli 2017 på stranden i Tvååker, utanför Varberg. De anordnade sin bröllopsfest i Rönnås Lada och med sig hade de bröllopsfotografen Louise Johansson som fångat deras lantliga bröllop på ett magiskt sätt. Jag älskar det lugn som finns i Louises bildspråk och hoppas att ni ska inspireras lika mycket som mig av detta vackra bröllop.

Read More
Kustnära dramatik + brudkjol i ljuvlig persikanyans

Med bilder i världsklass har både svenska och utländska team förgyllt Sisters in Law med storslaget bildmaterial den här veckan. Vi avslutar veckan med ännu mer ögongodis, denna gången av en ny talang (åtminstone här på Sisters in Law), nämligen Natalie Greppi.

Read More
Hållbar brudklänning från Zäta sömnad

Zäta är ett svensk varumärke som satsar på att vara miljömedvetna från början till slut i sin design av brudklänningar. De använder material som inte är nyproducerat, material med ekologisk märkning eller återvunnet material för att kunna skapa sina brudklänningar.

Read More