Bröllopsbruket Umeå Flyttar till Större Lokal – Blir Norra Sveriges Största Brudbutik

Reklam för egen verksamhet.
(Vi på Sisters in Law driver även Bröllopsbruket Umeå)


Bröllopsbruket i Umeå har spännande nyheter att dela med alla blivande brudar i norra Sverige! Efter 4 år i centrala Umeå flyttar Bröllopsbruket till en före detta teater på ca 350 kvm och blir därmed norra Sveriges största brudbutik!

Bröllopsbruket är Sveriges största samlingsplats för blivande brudar som älskar både second hand-brudklänningar och trendiga, nya bröllopsklänningar från kända varumärken. Butiken finns i 6 städer runt om i landet och Bröllopsbruket Umeå har blivit en allt mer populär destination för blivande brudar både från norra Sverige och från de svenskspråkiga delarna av Finland.

Norra Sveriges största brudbutik

Med den ökade ytan kommer Bröllopsbruket Umeå kunna erbjuda ännu fler vackra brudklänningar och allt annat som behövs för att skapa drömlooken till bröllopet. Den nya lokalen kommer ge mer plats för bröllopsinspiration, fler provrum och en ännu bättre upplevelse för alla blivande brudar.

Bild (från gamla lokalen) på Zanna Metzer, grundare av Sisters in Law och franchisetagare av Bröllopsbruket Umeå. Fotograf: Yurika Photography

Premiär av Norrland största bröllopsbutik

Den 16 mars öppnas dörrarna till nya Bröllopsbruket Umeå. Den nya adressen blir Parkvägen 5 i Holmsund, endast 1,5 mil från centrala Umeå. För att prova brudklänning, speciellt under premiärhelgen krävs tidsbokning för att boka in sig på en provrum. Helgen är nästintill fullbokad, men har du som läser och är intresserad av att boka in dig på provning just denna helg riktigt tur, hinner du knipa en av de sista lediga tiderna genom att boka in dig här: Boka provning hos Bröllopsbruket i Umeå.

Något gammalt, något nytt

I Bröllopsbrukets sortiment erbjuds ett brett sortiment av nya brudklänningar i storlekarna 34 till 56+ från kända varumärken. Utöver det hittar du som blivande brud ett lika stort utbud av moderna second hand-brudklänningar, vilket är Bröllopsbrukets hjärtefråga. Priserna varierar mellan ca 4 000 - 18 000 kr både på second hand och nytt, där alla blivande brudar, oavsett budget, kan hitta sin drömklänning. Med ett utökat sortimentet från mitten av mars är chansen stor att du hittar precis det du letar efter!

I bilderna nedan hittar ni några exempel på vackra second hand-brudklänningar som i skrivande stund finns i Bröllopsbruket Umeås sortiment. Utöver dessa finns uppemot 100 andra second hand-brudklänningar i varierande stil och storlekar.

Hitta brudslöja, bröllopsskor och accessoarer hos Bröllopsbruket Umeå

Att hitta en brudslöja, eleganta och framförallt bekväma skor samt övriga accessoarer som kompletterar ens bröllopslook kan vara en spännande men ibland även utmanande uppgift. Hos Bröllopsbruket i Umeå kan den blivande bruden hitta allt som behövs för att skapa sin önskade look inför bröllopet.

Brudslöjor
Brudslöjan är en av de mest ikoniska delarna av en brudklädsel. På Bröllopsbruket i Umeå erbjuds ett brett utbud av brudslöjor i olika längder och stilar. Oavsett om du vill ha en lång slöja med spetsdetaljer eller en kort slöja för en mer avslappnad look, finns det något för alla smaker.

Hårsmycken
För att komplettera din brudlook erbjuder Bröllopsbruket i Umeå även ett urval av hårsmycken för att sätta pricken över i:et på din outfit.

Skor
De rätta skorna kan verkligen lyfta en brudlook till nya höjder. Hos Bröllopsbruket i Umeå finns ett varierat utbud av brudskor i olika stilar och klackhöjder. Oavsett om du föredrar klassiska pumps, bekväma ballerinaskor eller glittriga brudskor kan du hitta det du letar efter här.

Skrädderi för brudklänningar

Bröllopsbruket i Umeå är inte bara en butik utan även en plats där du kan få personlig rådgivning och hjälp med att skapa en komplett brudlook som passar just dig och din stil. Det finns ett skrädderi in-house där deras erfarna skräddare hjälper dig att anpassa klänningen efter just din kropp. Nästan alla behöver någon form av sömnadsjustering för att klänningen ska bli precis rätt. Framförallt handlar det om att anpassa längden på kjolen, så att du som blivande brud inte ska snubbla, men andra vanliga justeringar kan vara att byta ut kuporna till rätt storlek för just din byst, justera axelband som är för stora eller sy in / sy ut i midjan. Utöver sådana justeringar kan skrädderiet även hjälpa till med mer kreativa lösningar, så som att sy till en ärm, göra en djupare urringning i ryggen eller vad som än som önskas av dig som brud!

Har du frågor till Bröllopsbruket Umeå gällande provning, skrädderi eller att sälja vidare din brudklänning efter bröllopet? Maila till umea@brollopsbruket.se.