Förlovningsringar från VANBRUUN med Franska Rivieran i aktern

Sponsrad artikel av VANBRUUN

Låt oss ta Er på en oförglömlig resa i vår. Med bas i grundarens erfarenhet kring svårigheten i att välja den perfekta förlovningsringen, kom ett glapp att fyllas med vatten från den Franska rivieran, vilken är inspirationskällan för VANBRUUN.

Lösningen innebar en utökning av olika val, likt de många vingårdar som den delen av Europa erbjuder med samma exklusiva framtoning.

När de varma solstrålarna håller kärleken som varmast och stunden är inne för att ta förhållandet till nästa nivå, står vi till tjänst med en buffé av fina ringar för finsmakaren. På samma sätt som den Franska Rivieran bjuder på oändliga kulinariska upplevelser.

Stig på och segla iväg i vår yacht genom förlovningsprocessen för att nå din dröm-slutdestination, vilken är ditt alldeles säregna frieri.

Första stoppet vi kommer att göra blir att hitta rätt ringstorlek. Här tillhandahåller vi storleksband för att hitta rätt storlek.

Vid nästa station väljer Ni en förlovningsring. Låna hem upp till tre stycken förlovningsringar som attrapper att prova i lugn och ro, för att se vilken som representerar Er på bästa sätt. Ett annat val, för den som vill ivrigt ta sig till nästa anhalt utan småstopp, är att låna en ring för frieri. Ni lånar en förlovningsring som är identisk till vårt sortiment och väljer sedan den officiella ringen tillsammans.

Ibland  har man svårt att bestämma sig för vad man vill ha från menyn. Då står hovmästaren redo med sin rekommendation för att underlätta valet. I vårt fall är hovmästaren våra smyckesexperter. Ni kan då välja att komma i kontakt med dessa genom att boka en tid för kostnadsfri konsultation i ett av våra showroom eller virtuellt i Er egna hemmiljö. Där kan Ni få svar och vägledning för att hitta rätt i Er  förlovningsresa.

Egen design av förlovningsring

Ni kanske inte är den typen att boka en charterresa och vill helst vandra på Era egna stigar.

Vårt nästa stopp blir därför “design av egen förlovningsring”. Med denna tjänst kan Ni välja att designa Er ring från grunden eller ändra på en redan existerande ring. Möjligheterna är många så låt fantasin flöda fritt likt det enastående vinet i vinglasen på en av de underbara terrasserna vid Medelhavets pärla.

Som vi nämnt i början av denna artikel, inspireras VANBRUUN av Franska Rivieran. Den omtalade kusten erbjuder stort utbud av Frankrikes mest uppskattade roséviner såsom VILLA RIVIERA. Så för att knyta ihop säcken och avsluta vår resa, vill vi på samma sätt presentera vår mest populära förlovningsring i vårt sista stopp, den exceptionella och tidlösa klassikern: Celeste.