Rustikt Bröllop Med Vigsel Utomhus

I detta inlägg ska vi få ta del av ett mysigt sommarbröllop från september 2020. Julie och Matt gifte sig i en vacker trädgård med mycket karaktär och vackra områden. Fotografen Jenna från Tomo.photography har fångat dagen på ett så fint sätt och nu spanar vi in hennes bilder.

bröllop+bukett
brudklänning+släp
rustik+bukett+bröllop
brudgum+kostym
brudgum+klädsel
brudtärna+klänning

Färgpaletten följer väldigt naturliga toner med inslag av aprikos och puderrosa. En färgskala som är starkt förknippad med just vår- och sommarbröllop. Så fint!

bukett+bröllop
bröllop+utomhus
bröstbukett+bröllop
klänning+spets+bröllop
bröllop+utomhus
utomhusbröllop

Vilken idyllisk plats! Paret tog en liten stund för sig själva innan det var dags för vigsel. Något som brukar uppskattas av brudpar eftersom det kan dämpa nervositeten inför själva vigselceremonin. Antingen kan ni göra det som en first look-stund eller bara för att vara med varandra och njuta av stunden.

vigsel+utomhus

Precis som alla brudpar under förra året så var Julie och Matt tvungna att ändra sina planer. Paret hade turen att de fortfarande kunde vara på den plats de först planerat att gifta sig på och satsade istället på att minska antalet gäster. De som inte kunde komma fick istället vara med och fira via videosamtal.

trädgård+vigsel
vigsel+utomhus
industriell+vigsel
brudklänning+spets
vigselbåge+bröllop

Vi på Sisters in Law gillar verkligen bildspråket som Jenna från Tomo.photography har. Att hitta rätt fotograf handlar mycket om att hitta någon vars bildspråk tilltalar er. Då är det perfekt att spana in tidigare bröllop som fotografen varit med på för att se hur hen tänker när det kommer till att fånga ögonblick och hur slutresultatet blir.

Vill du se fler bilder från dagens fotograf har vi haft äran att få publicera ytterligare två bröllop som Jenna har fotograferat. Du hittar dem här:

Rustikt pop up-bröllop i skogen: Justyana + Yohannes

Industriellt microbröllop i somriga Cambridge: Sarah + Sam

tårta+bröllop
snacks+bröllop
bröllop+dukning

Fotograf: Tomo.photography
Plats: Cellar 52