Rustikt Pop Up-Bröllop I Skogen: Justyana + Yohannes

De flesta bröllop vi ser är heldagsbröllop med förberedelser på morgonen, vigsel följt mingel, middag och avslutande fest som gärna sträcker sig in på småtimmarna. Precis som att traditonella bröllop med vit brudklänning och vigsel i kyrkan kanske inte är allas grej, så är inte heldagsbröllop det heller. I detta inlägg ska vi få ta del av bröllopet mellan Justyana och Yohannes som var ett så kallat pop up-bröllop. Det är ungefär samma sak som ett elopement, med en kort vigsel och få gäster närvarande, men med skillnaden att man skapar eller bygger upp en tillfällig plats för bröllopet att hållas.

Nu spanar vi in bilderna på detta höstbröllop där Tomo.photography stod bakom kameran!

skogsbröllop
Dudzik_Dudzik_Tomo_low.photography_DSC03119-24.jpg
Dudzik_Dudzik_Tomo_low.photography_DSC03161-36.jpg

Paret har skapat en enkel vigselplats som låter naturen stå i fokus. Så fin att hålla till precis vid skogskanten, det blir som en blandning av trädgårdsbröllop och skogsbröllop!

bröllop slöja
bröllop klädsel
bohemiskt skogsbröllop

En fördel med ett pop up-bröllop eller elopement med få gäster är att man lättare kan lägga upp dagen precis som man vill utan att behöva ha ett tajt schema att gå efter. Till exempel att lägga vigseln nära solnedgången och på så sätt kunna fota i solens sista gyllene strålar.

bukett bröllop

Så vackert med höstbröllop. Vi önskar all lycka till brudparet!

bröllop porträtt
höstbröllop utomhus

Fotograf: Tomo.photography
Andrefotograf: Mick Media
Vigselplats: Fanshawe Pioneer Village