Stylat Bröllop I Lantlig Lokal Med Klänning Från Studio Sisters In Law

Amanda Freskgård är en bröllopsfotograf i Östersund, som också är en av de bloggande fotograferna som vi har här på Sisters in Law. För några veckor sedan styrde hon ihop en stylad bröllopsfotografering i ladan hon själv gifte sig i, på sin egen gård. Vi på Sisters in Law var med och sponsrade med brudklänningen och nu ska vi få se resultatet från dagen.

Att publicera stylade bröllop tycker vi på Sisters in Law är viktigt. Det är genom dessa som vi kan inspirera till detaljer som ibland går utanför ramarna jämfört med riktiga bröllop. Det är ofta leverantörer i branschen som bidrar till nya trender som sedan fångas upp av brudpar som planerar sina bröllop. Att använda makramé som backdrop vid ett bord eller på en vigselbåge är ett sådant exempel som spridit sig över hela världen. Även i den här fotograferingen får vi inspireras av just det. I slutet av inlägget kan ni som vanligt hitta leverantörerna som varit inblandade ifall ni vill kontakta dem inför ert bröllop.

Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-5535.jpg
Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-5539.jpg
Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-5576.jpg
Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-6019.jpg

Vi möts av en härlig mix av detaljer som gör det dukade bordet intressant att titta på. Såklart är blommor alltid trevligt, men vi faller också för ljusen som med sina olika färger och former skapar en effektfull helhet.

Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-6286.jpg
Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-5555.jpg

Att satsa på en dekorativ bröllopstårta kan inte bli fel!

Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-7073.jpg

Trycksakerna är från Anna Göran Design och de känns som en perfekt match till temat i övrigt med sina färger och blomsterillustrationer.

Ringar Bröllop Schalins of Sweden

Dessa gnistrande ringar är från Schalins of Sweden och är bara några av alla de magiska vigsel- och förlovningsringar som de har i sitt sortiment!

Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-5745.jpg

Makramé och mycket torkade blommor som tillsammans ger en härlig bohemisk känsla. Med spetsklänningen och rosorna som också får ta plats i dekorationen adderas också en mjukare och romantisk stil.

Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-5779.jpg
Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-5880.jpg

Här får vi ta en närmare titt på den fantastiska brudbuketten som Florist Kirsten skapat. Här fungerar de gröna eucalyptusgrenarna som en perfekt kontrastfärg mot de bruna och orange tonerna som annars utgör buketten. Torkade och färska blommor och blad är något som vi fortsätter att se både i riktiga bröllop och stylade fotograferingar som denna. Det är en trend som håller sig kvar och den gillar vi!

Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-5895.jpg

Vad tycker ni om brudklänningen? Den har Sisters in Laws alldeles egna designer och sömmerska Kristina Grahn sytt från grunden. Det är en mjuk spetsklänning i stretch som sitter följsamt och bekvämt på kroppen. I vår brudbutik i Umeå är det många blivande brudar som söker en klänning likt denna. Något som verkligen är bekvämt som man kan dansa loss i.

Kristina har sytt liknande varianter med korta ärmar, v-ringning fram och hög urringning bak, med beiget foder istället för vitt etc. Det mesta är möjligt i Studio Sisters in Law!

Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-5929.jpg

Vill du komma i kontakt med Kristina för att få någonting liknande uppsytt till ditt bröllop? Skriv till kristina@sistersinlaw.se. Det går ofta utmärkt att sy upp såna här klänningar på distans.

Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-5942.jpg
Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-7045.jpg

Dags för uteporträtt! Vi älskar jeansjackorna, solglasögonen och bootsen som direkt skapar en kaxigare stil.

Tack bästa Amanda för att vi på Sisters in Law fick vara en del av denna snygga fotografering!

Bröllop_Östersund_Studio Sisters in law_Brudklänning_Umeå-6965.jpg

Fotograf: Amanda Freskgård
Florist: Florist Kirsten
Klänning: @studiosistersinlaw
Skylt: @penpaperpine
Trycksaker: Anna Göran Design
Ringar: Schalins of Sweden
Makramé på vigselbågen: @ettannatsettattleva
Dukning: @mioostersund
Dekorationer: @duttihome
Tårta: @ecocafeet
Modeller: @ourgreendom + @the_swedish_drummer